2011 ING NYC Marathon
runners nyc

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

TCS New York City Marathon (4 november 2018)

Betalingsvoorwaarden

– Binnen 14 dagen na bevestiging dient een aanbetaling van 35% van de totale reissom plus de kosten van eventuele verzekeringen te zijn voldaan.

– Uiterlijk 15 juli 2018 dient de totale reissom te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden

– Bij annulering t/m 15 juli 2018 bedragen de annuleringskosten 35% van de totale reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering.

– Bij annulering vanaf 16 juli 2018 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Naamswijzigingen

– Naamswijzigingen zijn alleen mogelijk tegen betaling van €125 aan wijzigingskosten. Een naamswijziging is mogelijk tot 25 augustus 2018.

Wijziging in heen- of terugreisdatum

– Wijziging in heen- of terugreisdatum na bevestiging is mogelijk, maar op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. De wijzigingskosten bedragen €150 p.p. exclusief eventueel verschil in tarief.

– Na 1 augustus 2018 zijn wijzigingen in reisdatum niet langer mogelijk.

Afwijkende arrangementen

Wil je afwijken van de door ons aangeboden arrangementen dan is dit op aanvraag onder de volgende voorwaarden beperkt mogelijk:

– Afwijkende routes zijn niet toegestaan. Je kunt uitsluitend de datum van de heen- of terugreis wijzigen, je dient dus één traject met de groep mee te vliegen.

– Bij een afwijkende reisdatum of arrangement, is de transfer tussen luchthaven en hotel voor eigen rekening.

– De kosten van een afwijkende reisdatum bedragen €75 p.p. plus een eventuele toeslag voor extra hotelnachten en de eventuele meerkosten van de afwijkende vlucht.

– Afwijkende reisdata zijn te allen tijde op aanvraag en onder voorbehoud van acceptatie.

– Wanneer je een afwijkend arrangement boekt, gelden er andere betalings-, annulerings– en wijzigingsvoorwaarden.

Loperspakket

– Het boeken van een loperspakket is uitsluitend mogelijk in combinatie met een reservering voor een van de door ons gepubliceerde arrangementen.

Virgin Money London Marathon (28 april 2019)

Marathons International behoudt zich het recht voor eventuele wijzigingen door te voeren. Deze reizen vallen onder de ANVR-Reisvoorwaarden. In aanvulling op deze ANVR-Reisvoorwaarden, gelden voor onze marathonreis naar de marathon van Londen de volgende voorwaarden.

Betalingsvoorwaarden:
– Binnen 14 dagen na bevestiging dient een aanbetaling van 50% van de totale reissom plus de kosten van eventuele verzekeringen te zijn voldaan.
– Uiterlijk 15 december 2018 dient de totale reissom te zijn voldaan.
Annuleringsvoorwaarden:

Annuleringsvoorwaarden
– Bij annulering t/m 14 december 2018 bedragen de annuleringskosten 50% van de to-tale reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering.
– Bij annulering vanaf 15 december 2018 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering.

Brexit
Op 29 maart 2019 is het Verenigd Koninkrijk voornemens om uit de EU te stappen, de zogenaamde Brexit is dan een feit. Mochten hieruit maatregelen voortvloeien die van invloed kunnen zijn op de uitvoering van je reis dan zullen wij je hier, zodra mogelijk, over informeren.

Afwijkende arrangementen:
Indien je je verblijf na de marathon wil verlengen, is dit op aanvraag mogelijk. Dit is on-der voorbehoud van beschikbaarheid van het hotel en de luchtvaartmaatschappij. Ove-rige afwijkende arrangementen zijn niet mogelijk. Bij een afwijkend arrangement kun-nen er afwijkende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn.

Inschrijvingen
Marathons International is een Nederlandse reisorganisatie en mag derhalve alleen startnummers verkopen aan deelnemers met een Nederlands adres.

Wijzigen:
De reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Naamswijzigingen zijn niet mogelijk en arrangementswijzigingen zijn op aanvraag.

Minimum aantal deelnemers : 30

Tokyo Marathon (3 maart 2019)

Betalingsvoorwaarden:
– Binnen 2 weken na boeking dient een aanbetaling van 50% van de totale reissom plus de kosten van eventuele verzekeringen te zijn voldaan.
– Uiterlijk 15 december 2018 dient de totale reissom te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden:
– Bij annulering t/m 14 december 2018 bedragen de annuleringskosten 50% van de totale reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering.
– Bij annulering vanaf 15 december 2018 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering.

Afwijkende arrangementen:
Indien je je verblijf na de marathon wil verlengen, is dit op aanvraag mogelijk. Dit is onder voorbehoud van beschikbaarheid van het hotel en de luchtvaartmaatschappij. Overige afwijkende arrangementen zijn niet mogelijk. Bij een afwijkend arrangement kunnen er afwijkende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn.

Inschrijvingen
Marathons International is een Nederlandse reisorganisatie en mag derhalve alleen startnummers verkopen aan deelnemers met een Nederlands adres. Het land arrangement is georganiseerd door KNT. We sluiten de boeking zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 

Zurich Barcelona Marathon (10 maart 2019)

Betalingsvoorwaarden:
– Binnen 14 dagen na bevestiging dient een aanbetaling van 50% van de totale reissom plus de kosten van eventuele verzekeringen te zijn voldaan.
– Uiterlijk 1 december 2018 dient de totale reissom te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden:
– Bij annulering t/m 1 december 2018 bedragen de annuleringskosten 50% van de totale reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering.
– Bij annulering vanaf 2 december 2018 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering.

Wijzigen:
De reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Naamswijzigingen zijn niet mogelijk en arrangementswijzigingen zijn op aanvraag.

Minimum aantal deelnemers : 20

BMW Berlin Marathon (29 september 2019)

Betalingsvoorwaarden

– Binnen 14 dagen na ontvangst van factuur dient een aanbetaling van € 250 p.p. plus eventuele verzekeringen en extra’s te worden voldaan.

– Uiterlijk 27 mei 2019 dient 100% van de reissom betaald te zijn.

Annuleringsvoorwaarden

– Bij annulering t/m 26 mei 2019 bedragen de annuleringskosten € 250 p.p. plus eventuele annuleringsverzekering en extra’s.

– Bij annulering vanaf 27 mei 2019 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Wijzigen

– Je reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Naamswijzigingen zijn niet mogelijk. Arrangementswijzigingen zijn op aanvraag, onder voorbehoud van beschikbaarheid en acceptatie.

Loperspakket

– Het boeken van een loperspakket is uitsluitend mogelijk in combinatie met het gepubliceerde arrangement.

Foto’s en filmopnamen

– Er worden tijdens de reis video en filmopnames gemaakt. Bij het maken van je boeking kun je toestemming geven voor het maken en publiceren van opnamen (zowel foto- als filmopnamen).