Boekingsformulier Chicago Marathon 2020

Hoofdboeker

Deelnemer 1 is verantwoordelijk voor de inschrijving(en) op dit formulier en dient deze tevens te ondertekenen. De facturatie en alle mondelinge- en schriftelijke correspondentie zal via deelnemer 1 worden gevoerd. Deelnemer 1 dient zijn of haar medereizigers te informeren over alle, door Marathons International, gecommuniceerde informatie.

Reiziger 2

Reiziger 3

Reiziger 4

Arrangement

Extra's

Verzekeringen

De volgende deelnemers wensen een annuleringsverzekering inclusief blessuredekking:
De volgende deelnemers wensen een reisverzekering:

Opmerkingen of bijzonderheden

Wil je nog een preferentie aan ons doorgeven, extra overnachtingen of vluchten bijboeken? Ga je met meer dan 4 personen op reis? Geef dit dan hieronder aan.

Voorwaarden

De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reisvoorwaarden die vanaf 1 juli 2018 van toepassing zijn en de aanvullende voorwaarden Marathons International tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier (link) voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden, de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

D.m.v. ondertekening van dit boekingsformulier verklaar je de ANVR-Reisvoorwaarden en de betalings- en annuleringsvoorwaarden te hebben gelezen en verklaar je voor jezelf en je mede reisgenoten akkoord te gaan met deze voorwaarden. De boeking is definitief wanneer je van ons de boekingsbevestiging ontvangt. Vanaf dat moment zijn boven vermelde voorwaarden van kracht.

reCAPTCHA is required.