Boekingsformulier Chicago Marathon 2021

Hoofdboeker

Deelnemer 1 is verantwoordelijk voor de inschrijving(en) op dit formulier en dient deze tevens te ondertekenen. De facturatie en alle mondelinge- en schriftelijke correspondentie zal via deelnemer 1 worden gevoerd. Deelnemer 1 dient zijn of haar medereizigers te informeren over alle, door Marathons International, gecommuniceerde informatie.

Reiziger 2

Reiziger 3

Reiziger 4

Hotelverblijf

Extra's

Trainingsbegeleiding

Om ervoor te zorgen dat jij fit van start gaat, hebben wij een partnership met Running Movements. Running Movements biedt gepersonaliseerde, data gestuurde hardloopschema’s zodat jij je doestelling kunt bereiken. Bij het boeken van je marathonreis, kun je met een hoge korting gebruik maken van deze service. Meer informatie. ✓ 12-weeks persoonlijk marathonschema met goede periodisering ✓ Analyse en begeleiding door topatleet Gert Jan Wassink ✓ Uploaden van de trainingen in je eigen horloge ✓ Elke training een schot in de roos! Slechts €119,99 in plaats van €159,99!

Verzekeringen

Deelnemen aan een marathon in het buitenland staat voor een gezellige tijd, waarbij je volop kunt genieten van de marathon en de bestemming. Er kunnen echter ook zaken misgaan of je kunt onverwachts nodig zijn aan het thuisfront. Met een reisverzekering ben je verzekerd van financiële en persoonlijke hulp. En mocht je onverhoopt met een geldige reden de reis moeten annuleren, dan zijn de kosten van de annulering met een annuleringsverzekering gedekt (zie polisvoorwaarden).
De volgende deelnemers wensen een annuleringsverzekering inclusief blessuredekking:
De volgende deelnemers wensen een reisverzekering:

Opmerkingen of bijzonderheden

Wil je nog een preferentie aan ons doorgeven, extra overnachtingen of vluchten bijboeken? Ga je met meer dan 4 personen op reis? Geef dit dan hieronder aan.

Voorwaarden

De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden 2021 en de aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden van Marathons International tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
reCAPTCHA is required.