Boekingsformulier EDP Lisbon (Half) Marathon 2019

REIZIGER 1

Deelnemer 1 is verantwoordelijk voor de inschrijving(en) op dit formulier en dient deze tevens te ondertekenen. De facturatie en alle mondelinge- en schriftelijke correspondentie zal via deelnemer 1 worden gevoerd. Deelnemer 1 dient zijn of haar medereizigers te informeren over alle, door Marathons International, gecommuniceerde informatie.

REIZIGER 2

REIZIGER 3

REIZIGER 4

ARRANGEMENT

Fly & Sleep arrangement 18 t/m 21 oktober Verblijf in My Story Tejo *** op basis van logies + ontbijt (3 nachten) Directe vlucht met TAP Portugal inclusief handbagage + ruimbagage

VERZEKERINGEN

OPMERKINGEN

VOORWAARDEN

Marathons International behoudt zich het recht voor eventueel wijzigingen door te voeren. Deze reizen vallen onder de op deze website vermelde ANVR-Reisvoorwaarden. Klik hier om deze ANVR-Reisvoorwaarden te lezen.

In aanvulling op de ANVR-Reisvoorwaarden gelden tevens deze betalingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

D.m.v. ondertekening van dit boekingsformulier verklaar je de ANVR-Reisvoorwaarden en de betalings- en annuleringsvoorwaarden te hebben gelezen en verklaar je voor jezelf en je mede reisgenoten akkoord te gaan met deze voorwaarden. De boeking is definitief wanneer je van ons de boekingsbevestiging ontvangt. Vanaf dat moment zijn bovenstaande voorwaarden van kracht.