Marathons International... You run, we care!

0-2016315185930
0-2016315185852
0-2016315185846
0-2016315185811
0-2016315185802
0-2016315185759

Barcelona Marathon 2017

Programma

Vrijdag 10 maart 2017

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Barcelona met KLM. In Barcelona aangekomen vertrekt bij de luchthaven de Aerobus, die u voor ongeveer 5 Euro direct naar Plaça d'Espanya brengt. Hier is het uitstekende 4-sterren hotel Catalonia Barcelona Plaza gelegen, waar u de komende 3 nachten zult verblijven. Dit hotel ligt bij de start en finish van de Barcelona Marathon. Een betere locatie is er niet. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met een taxi naar uw hotel te gaan.

's Middags kunt u bij de Barcelona Marathon Expo uw startbewijs ophalen. De Expo is gevestigd in Fira de Barcelona, wat op 5 wandelminuten van uw hotel gelegen is.

De rest van de dag en de avond zijn ter vrije besteding.

Zaterdag 11 maart 2017

Na het ontbijt is deze dag geheel ter vrije besteding. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om vandaag uw startbewijs op de Barcelona Marathon Expo op te halen.

Zondag 12 maart 2017 - D-DAY!

Om 08:30 uur klinkt het startschot van de Barcelona Marathon op Avinguda María Cristina. Dit is bij het Plaça d'Espanya, waar ook het hotel is gelegen. U wandelt dus vanuit uw kamer zo naar de start. De route brengt u onder andere langs de Universiteit van Barcelona en de bekende Ramblas. Na het volbrengen van deze geweldige marathon finisht u weer bij het Plaça d'Espanya, waarna u dus zo uw hotelkamer weer inloopt.

Maandag 13 maart 2017

Na het ontbijt is de ochtend ter vrije besteding om heerlijk na te genieten van de Barcelona Marathon.

’s Middags vertrekt u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Barcelona. Nabij het hotel, op Plaça d'Espanya, vertrekt de Aerobus weer naar de luchthaven, waarna u met een directe vlucht van KLM zult vertrekken richting Amsterdam Schiphol Airport.

Reisbegeleiding: Gedurende deze reis naar de Barcelona Marathon is er geen reisbegeleiding van Marathons International aanwezig. U krijgt bij de reisbescheiden uitgebreide informatie over de gehele reis en een plattegrond met een routebeschrijving naar alle belangrijke locaties. Tevens ontvangt u een noodnummer, dat u 24-uur per dag kunt bellen in het geval van onverhoopte calamiteiten. U gaat dus goed verzorgd en voorbereid op reis.

Hotelinformatie

Algemeen: U verblijft in het uitstekende 4-sterren Catalonia Barcelona Plaza Hotel. Het hotel is gehuisvest in een indrukwekkend gebouw en heeft fantastisch uitzicht op de Plaça d'Espanya, de fonteinen en het Paleis van Montjuïc en is dicht bij de vele bezienswaardigheden.

Faciliteiten: In het hotel is een fitnessruimte beschikbaar met alle apparatuur die nodig is. Tevens vindt u een zwembad op het dak van het hotel.

Accommodatie: Volledig gemoderniseerde kamers met mini-bar, satelliet-tv met Canal + , room service , kluis en gratis WiFi.

Ligging: Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Barcelona tijdens de Barcelona Marathon. Het is namelijk gelegen op loopafstand van de Marathon-Expo, de Marathonstart en de Marathonfinish. Tevens bevindt het hotel zich vlakbij de stopplaats van de Aerobus, die u van en naar de luchthaven van Barcelona brengt.

Uitstekende hotelkeuze! We liepen zo vanuit de kamer naar de start en na de marathon lag ik lekker snel in bad. De marathon was top.
F. de Vries
Ondanks dat ik uitgevallen ben tijdens de marahton hadden we toch een geweldig weekend. Ik ga het volgend jaar zeker weer proberen.
K. Huys
catalonia plaza 1
catalonia plaza 2
catalonia plaza 3
catalonia plaza 4

Prijzenoverzicht

2-persoonskamer 1-persoonskamer
Prijs p.p. in €  € 398  € 563
Loperspakket  € 62

 

- Rechtstreekse retourvlucht Amsterdam/Barcelona  met KLM inclusief taxen  (onder voorbehoud van wijzigingen) - 3 Hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt
Exclusief - Fooien en uitgaven van persoonlijke aard - Transfers - Alle niet genoemde maaltijden - Verzekeringen - Loperspakket Barcelona Marathon à € 62 p.p. (PRIJS VAN 2016) - Administratiekosten à € 35 per boeking - Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking  (max. 9 personen per boeking).
Prijs loperspakket Barcelona Marathon: € 62,- p.p. - Gegarandeerd startbewijs Barcelona Marathon. - Medaille bij het uitlopen van de Barcelona Marathon.
De Barcelona Marathon 2017 is inmiddels geweest. Bovenstaand programma dient ter indicatie.

Met een goed gevoel op reis

Marathons International is een activiteit van GI Travel, onderdeel van De Reisspecialisten Groep B.V. GI Travel is lid van ANVR en SGR. Zeer belangrijk voor u als klant, zeker in deze woelige tijden. SGR garandeert financiële veiligstelling, ANVR garandeert dat haar deelnemers aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen, alsmede dat haar leden lid zijn van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze stichting vergoedt bij calamiteiten op de reisbestemming eventueel extra te maken kosten en  vergoedt ongenoten reisdagen wegens eerder afbreken van de reis. Daarnaast is Marathons International al 25 jaar lid van T.O.U.R.S. Hierin zijn de meest vooraanstaande marathonreisorganisaties ter wereld verenigd.

Logo--ANVR  Logo-SGR  Logo-Calamiteitenfonds  Logo-Tours