BMW Berlin Marathon 2021

Op 26 september klinkt om 09.15 uur het startschot voor de BMW Berlin Marathon 2021!

Het parcours van de marathon van Berlijn is vlak, dit is dé uitgelezen kans om je PR te verbeteren! Tijdens deze snelle marathon kom je langs vele bekende en historische plekken in de stad. In 2019 deden er 46,983 lopers mee, ben jij volgend jaar één van de duizenden lopers die van start gaat tijdens de marathon van Berlijn? Of moedig je jouw loper liever aan langs de zijlijn bij het Marathons International Supporterspunt? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres!

Na de marathon ben je met slechts 15 minuten wandelen weer in het luxe 4-sterrenhotel Titanic Chaussee Berlin, waar je kan uitrusten in de grote spa met zwembad van het hotel. Door de centrale ligging van het hotel kan je tijdens je reis gemakkelijk met de metro of te voet op pad. Een middagje winkelen, een hapje eten bij één van de vele hotspots of één van de bezienswaardigheden bezoeken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees snel verder voor meer informatie, natuurlijk boek je dit met een gegarandeerd startbewijs!

 

Maak een voorboeking!
BMW Berlin Marathon 2021
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Programma

Onderstaand arrangement is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vrijdag 24 september
Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar Berlijn. Vanaf 15.00 uur kun je inchecken in het luxe 4-sterrenhotel Titanic Chaussee Berlin. Het Marathons International begeleidingsteam heeft de incheck al voorbereid, zodat je na aankomst snel naar je kamer kunt. Heb je vragen over je verblijf of de marathon? Kom dan gelijk even langs tijdens ons spreekuur in de lobby van het hotel.

In de namiddag kun je samen met onze trainer naar de Marathon Expo om je startnummer op te halen voor de Berlijn Marathon 2021. De U-bahn halte vind je voor de deur van het hotel, waarmee je met een directe verbinding in ca. 15 minuten bij de Expo bent. 

Wil je per vliegtuig naar de BMW Berlin Marathon reizen? Eerder aankomen of langer blijven in Berlijn? Dit is allemaal mogelijk! Bel of mail ons voor prijzen en mogelijkheden.

Zaterdag 25 september
Vandaag gaan we alvast even de benen opwarmen! Om 09.30 uur start de gezellige Breakfast Run, georganiseerd door de marathonorganisatie in Berlijn. Samen met onze trainer lopen supporters en lopers vanaf Schloss Charlottenburg in een laag tempo naar het Olympisch Stadion van Berlijn. Het is een ontspannen manier om de benen los te lopen en alvast helemaal in de stemming te komen voor de marathon! Na de finish in het Olympisch Stadion staan er kraampjes klaar waar je een lekker ontbijtje kunt scoren. 

Marathons International organiseert op zaterdagmiddag een marathonbriefing in het hotel. Hier krijg je de laatste tips ter voorbereiding op de grote dag van morgen. Wat gaat het weer worden? Wat kan ik het beste aantrekken? Hoe kom ik bij de start? En waar zie ik mijn supporters bij het Marathons International Supporterspunt? Alles om je zo goed voorbereid mogelijk aan de start te krijgen!

Zondag 26 september 
Vandaag is de grote dag, de BMW Berlin Marathon 2021 gaat van start! Heb je nog een laatste vraag? Kom dan na je uitgebreide ontbijt nog even langs bij de hospitality desk. We vertrekken samen met de lopers naar de start, circa 15 minuten lopen vanaf ons hotel. Om 09.15 uur klinkt het startschot!

De supporters vertrekken naar het Marathons International Supporterspunt, halverwege het parcours. Hier zorgen we natuurlijk voor de nodige sfeer en aanmoedigingen om de lopers optimaal te ondersteunen en toe te juichen. Je kunt ons op het parcours niet missen! Wij zijn uiteraard goed (en groen!) vertegenwoordigd. Circa 200 meter voor de finish loop je onder de Brandenburger Tor door… Je bent er dan écht bijna! Na de finish ligt de felbegeerde medaille al voor je klaar en staat onze trainer je al op te wachten. Na een welverdiende felicitatie kun je op je gemak terug wandelen naar het hotel.

Eenmaal aangekomen in het hotel kun je even uitrusten, de luxe spa van het hotel is hier zeer geschikt voor. Of ga jij liever gelijk door naar de bar? Hier nodigen wij je aan het begin van de avond uit voor de Marathons International Fun after the Run borrel. Je hebt immers vandaag een geweldige prestatie neergezet en dat moet gevierd worden! Wij proosten graag samen op jouw prestatie en zijn erg benieuwd naar alle indrukwekkende belevenissen en verhalen!

Maandag 27 september
Uitslapen, ontbijten en naar huis, ontspannen in de spa van het hotel of misschien nog even de stad in? Je kunt tot uiterlijk 12.00 uur uitchecken bij het hotel.

Het programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Prijs voor het complete arrangement

 • 3 overnachtingen o.b.v. logies/uitgebreid ontbijtbuffet
 • Reis- en looptechnische begeleiding tijdens je verblijf in Berlijn
 • Assistentie op de Marathon Expo bij het afhalen van je startbewijs
 • Deelname aan de Breakfast Run voor lopers en supporters
 • Marathons International Marathonbriefing
 • Marathons International Fun after the Run borrel
 • Gratis WiFi in het hele hotel
 • Gegarandeerd startbewijs BMW Berlin Marathon 2020
 • Marathons International technisch loopshirt met je naam
 • Medaille en certificaat bij het uitlopen van de marathon
 • Toegang tot de Marathon Expo
 • Ticket voor de After Race Party georganiseerd door de marathonorganisatie

Optioneel bij te boeken:

 • Champion Chip huur Berlijn €6
 • BWM Berlin Marathon Event Shirt €30
 • BMW Berlin Marathon Finisher Shirt €30
 • BMW Berlin Marathon Legend Jacket €120
 • BMW Berlin Marathon Bib Magneten €8,90
 • Medaille graveren €11
 • Massage op Expo €15
 • Pasta Lounge op Expo €15
 • Vervoer van Nederland naar Berlijn v.v.,
 • Alle niet genoemde maaltijden
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Administratiekosten €35,- per boeking
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking (max. 9 personen per boeking)

Zodra het arrangement boekbaar is, worden de prijzen bekend gemaakt. Maak een voorboeking en ontvang het arrangement zodra het beschikbaar is!

Marathoninformatie

Parcours
Het parcours van de Berlijn Marathon is vlak, het is dé kans is om je PR te verbeteren. Niet voor niets zijn vele bekende atleten je voor gegaan en hebben hier een wereldrecord gevestigd. Onderweg kom je langs de vele highlights van deze wereldstad. Eenmaal gestart aan de Straße des 17. Juni bij de Brandenburger Tor loop je eerst langs de Siegessäule. Vervolgens maak je een ronde door de diverse wijken die Berlijn kent, zoals Tiergarten, Mitte, Friedrichshain, Kreuzberg, Neukölln, Schöneberg, Steglitz, Zehlendorf en Wilmersdorf. Zodra de Brandenburger Tor weer in zicht is en je eronder door loopt, weet je dat je er bijna bent!


Tijdsregistratie
Tijdens de BMW Berlin Marathon wordt je tijd gemeten middels de Mika Timing ChampionChip. Bij boeking kun je direct aangeven of je over een eigen Mika Timing ChampionChip beschikt. Heb je geen eigen ChampionChip? Dan is het verplicht bij boeking een huurchip bij te boeken voor € 6,-. Je ontvangt de chip bij het ophalen van je startnummer en deze dient op de dag van de marathon vastgemaakt te worden aan je schoen. Zorg ervoor dat je deze chip na afloop van de marathon vóór 16.30 uur hebt ingeleverd in het finishgebied. Is dit niet het geval, dan wordt er € 25 per niet ingeleverde chip in rekening gebracht.

Kleding drop-off / Finisher Poncho
Je kunt kiezen tussen kleding drop-off of een finisher poncho. Als je kiest voor kleding drop-off, ontvang je bij het ophalen van je startnummer een clothingbag waarin je kleding en andere persoonlijke items kan opbergen. Deze kun je na de finish weer ophalen. Je kunt ook kiezen voor de ‘finisher poncho’. Na de finish krijg je een warme poncho uitgereikt en kun je hierna direct het finishgebied verlaten.

Medaille
Iedereen die de marathon binnen 6 uur en 15 minuten uitloopt, ontvangt na de finish een medaille. In het finishgebied kun je voor € 10 je finishtijd laten graveren op de medaille (bij boeking aangeven).

Inspiratie

Bekijk de Documantaire Boost2Berlin
In 2019 volgde Runner’s World drie lopers die in 12 weken ieder een eigen uitdaging aangingen voor de marathon van Berlijn. De lopers zijn met Marathons International op reis gegaan.

Be A Berlin Legend. #berlin42

Met een goed gevoel op reis

Marathons International is een activiteit van GI Travel, onderdeel van De Reisspecialisten Groep B.V. GI Travel is lid van ANVR en SGR. Zeer belangrijk voor jou als klant, zeker in deze woelige tijden. SGR garandeert financiële veiligstelling, ANVR garandeert dat haar deelnemers aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen, alsmede dat haar leden lid zijn van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze stichting vergoedt bij calamiteiten op de reisbestemming eventueel extra te maken kosten en  vergoedt ongenoten reisdagen wegens eerder afbreken van de reis. Daarnaast is Marathons International al 25 jaar lid van T.O.U.R.S. Hierin zijn de meest vooraanstaande marathonreisorganisaties ter wereld verenigd.

Logo--ANVR  Logo-SGR  Logo-Calamiteitenfonds  Logo-Tours