Marathons International... You run, we care!

IMG_7191
IMG_1486
IMG_7154
IMG_7249
26
IMG_7568
IMG_7661
IMG_7697
IMG_7744
IMG_7828
TCSNYCM16_Charities_10
20161105_152216

TCS New York City Marathon 2018

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
KLIK HIER

Maak hier een voorboeking voor de TCS New York City Marathon 2018!

KLIK HIER

Hieronder vind je onze arrangementen van de TCS New York City Marathon in 2017. De reizen in 2018 zullen in grote lijnen overeenkomen met ons aanbod van dit jaar.

Onze arrangementen

Omdat iedereen andere wensen heeft, bieden wij drie verschillende reisarrangementen aan naar zeven verschillende hotels. Zo past ons product dus bij ieders wens én budget! Voor alle drie de arrangementen geldt dat we in New York een Marathonbriefing organiseren waarbij je van ons begeleidingsteam de laatste tips en informatie ter voorbereiding op de marathon ontvangt. Aansluitend maken we een verkenningsloop door het finishgebied. Omdat wij er zeker van willen zijn dat alle lopers op tijd bij de start zijn, worden al onze lopers met eigen bussen naar de start gebracht, onafhankelijk welk arrangement je boekt! En ook de supporters vergeten we niet! Er is een speciaal supporterspunt langs de route en tijdens de Marathonbriefing organiseren we voor hen een (facultatieve) wandeling door Central Park!

 • YOU RUN, WE CARE! ARRANGEMENT Wil jij je helemaal focussen op het lopen van de marathon en verder alle 'randzaken' door ons laten regelen, kies dan voor het You run, we care! arrangement. Naast vlucht, hotel en transfers zijn er in dit arrangement ook een aantal interessante extra’s inbegrepen. Zo ontvangen de lopers een gratis sport-windbreaker, de supporters een aanmoedigingspakket en per boeking ontvang je een jaarabonnement op Runner’s World Magazine. Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en trends op hardloopgebied. Lopers boeken er alleen nog een loperspakket bij.

 • FLY & SLEEP ARRANGEMENT Wil je door ons alleen je vlucht en hotel geboekt hebben, kies dan voor ons Fly & Sleep arrangement. Lopers boeken er alleen nog een loperspakket bij.

 • FLY & RUN ARRANGEMENT Wil je alleen een vlucht en startbewijs? Ook dat kan, kies dan voor het Fly & Run arrangement. Let op, voor ons Fly & Run arrangement zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar, hierbij geldt op=op! Wil je wel zeker zijn van deelname aan de marathon? Boek dan het You run, we care! arrangement of het Fly & Sleep arrangement.

Loperspakket

Bij het Fly & Run arrangement is het loperspakket inbegrepen. Bij het You run, we care! arrangement en het Fly & Sleep arrangement dienen lopers nog het loperspakket bij te boeken. Het loperspakket bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Gegarandeerd startbewijs voor de TCS New York City Marathon 2017.
 • Ticket voor Pasta Party (TCS New York City Marathon Eve Dinner).
 • Transfer met een eigen bus van Marathons International naar de start van de marathon.
 • Goedgevulde goody bag.
 • Gratis toegang tot de TCS New York City Marathon Health and Wellness Expo.
 • Parade of Nations, Openingsceremonie en Vuurwerkshow.
 • Officieel TCS New York City Marathon 2017 hardloopshirt.
 • Medaille en certificaat bij het uitlopen van de marathon.
Schermafbeelding 2017-01-29 om 20.41.43

Sfeerimpressie

New York Marathon Holland Punt
New York Marathon startbewijs binnen
New York Marathon Omhelzing
New York Marathon cheering
New York Marathon runner greeting
2011 ING NYC Marathon
New York Marathon First Avenue
New York Marathon High five
New York Marathon cheering
New york Marathon finisher
New York Marathon startbewijs
New-York-Marathon-Cheer

Marathon informatie

De marathon Op 5 november 2017 is het zo ver: de marathon der marathons wordt gelopen in New York. Deze wordt sinds 1970 georganiseerd door de New York Road Runners. Toen startten er 127 deelnemers, tegenwoordig is het evenement uitgegroeid tot één van de grootste én meest bekende marathons ter wereld: meer dan 50.000 lopers, 1 miljoen dolenthousiaste toeschouwers langs de kant, de start aan de voet van de indrukwekkende Verrazano-Narrows Bridge, je loopt door de vijf wijken van New York,  onderweg kom je nog vier pittige  bruggen tegen en je loopt de 42,195 km dwars door de wereldstad New York. Van Staten Island dwars door Brooklyn en Queens steek je over naar Manhattan en kom je via The Bronx weer in Manhattan bij de finishlijn in Central Park.

Marathon Expo Op donderdag, vrijdag of zaterdag wordt in het Jacob K. Javits Convention Center de TCS New York City Marathon Expo georganiseerd. Hier kun je je startbewijs ophalen en vind je een beurs met alles op het gebied van hardloopgebied. Je krijgt het startnummer op vertoon van je registratiekaart en paspoort, dus vergeet deze niet mee te nemen. Iedere loper dient zijn of haar eigen startnummer op te halen. Het is niet toegestaan voor een medeloper een startnummer mee te nemen.

Tijdsregistratie Tijdens de marathon wordt de tijd gemeten met de B-Tag. Deze bevindt zich op het startnummer, welke je krijgt op de Marathon Expo. Het startnummer mag niet gevouwen of gekreukeld zijn en moet goed zichtbaar op het shirt gespeld worden, zodat de juiste tijd wordt geregistreerd.

Vervoer naar de start Alle lopers van Marathons International worden met eigen bussen naar de start gebracht.   Het vertrek zal rond 05.45 uur zijn. We vertrekken bewust erg vroeg, omdat de marathonorganisatie strenge veiligheidsmaatregelen  neemt. Ook gaat de brug op een zeker moment dicht voor alle verkeer. Wij willen er zeker van zijn dat je op tijd en zonder problemen in het startgebied aankomt.

De start Het startgebied is bij de Verrazano-Narrows Bridge, bij Fort Wadsworth op Staten Island. Alleen deelnemers krijgen toegang tot het startgebied. Alles is buiten, dus zorg dat je (oude) warme kleding bij je hebt die je voor de start kunt uittrekken en daar kunt achterlaten. Er is een gratis ontbijt, bestaande uit thee, water, Gatorade Endurance Formula, bagels, Powerbars en koffie. Een medische staf is aanwezig in het startgebied.

Finish voor lopers Wanneer je bent gefinisht, proberen fotografen van Marathonphoto een finishfoto te maken. Het is dus leuk wanneer je omhoog kijkt, lacht en je startnummer goed zichtbaar is. Een vrijwilliger zal de welverdiende medaille om je nek hangen. Daarnaast ontvang je een TCS New York City Marathon warmhoudfolie en een recoverytas met daarin iets te eten en drinken om je energievoorraad weer aan te vullen.

Marathons International Supporterspunt Het Marathons International Supporterspunt is gelegen aan First Avenue. Hier moedigen wij gezamenlijk alle lopers aan. Wij staan voor de loper aan de linkerkant van het parcours. Trek ook warme kleding aan, want het kan flink koud zijn langs het parcours, vooral wanneer je al een tijdje staat te wachten op je loper.

Finishgebied voor supporters Vanuit het Marathons International Supporterspunt kun je op eigen gelegenheid naar de finish in Central Park gaan. Hier is door de marathonorganisatie een Family Reunion Point gemaakt, waar je bij een letter met je loper kunt afspreken. Let er wel op dat dit een zeer druk punt is, dus gebruik van je telefoon is niet altijd mogelijk.

Handige links

ROUTEKAART Op deze kaart vind je ter indicatie de route van de TCS New York City Marathon van 2017. Zoals je ziet, brengt het parcours van de New York Marathon je langs alle vijf de boroughs van New York.

TCS NEW YORK CITY MARATHON Op de website van de marathonorganisatie van de New York Marathon vind je alle informatie die voor de deelnemers aan dit evenement belangrijk is.

HOOGTEVERSCHIL NEW YORK MARATHON Het parcours van de TCS New York City Marathon is een relatief zwaar parcours met veel hoogteverschil. Op dit kaartje zie je welk hoogteverschil je tijdens de New York Marathon kunt verwachten.

Supporters

Zonder fanatieke supporters is een goede aanmoediging tijdens de marathon niet mogelijk! Vandaar dat wij bij het samenstellen van het programma ook aan de supporters denken.

Zoek je een plek langs de route om je loper(s) aan te moedigen? Bezoek dan het gezellige Marathons International Supporterspunt. Langs het parcours op Manhattan zorgen wij voor een duidelijk herkenbaar punt, versierd met vlaggen, ballonnen en banners. Hier moedigen wij gezamenlijk alle lopers aan.

Uiteraard zorgen wij ook voor de nodige versieringen en kabaal die nodig zijn voor een goede aanmoediging. Alle supporters die een “You run, we care” arrangement boeken,  ontvangen van ons een Marathons International aanmoedigingspakket.

Tijdens de verkenningsloop organiseren wij voor de supporters een facultatieve wandeling in en rondom Central Park, onder leiding van een Nederlandse gids.

Met een goed gevoel op reis

Marathons International is een activiteit van GI Travel, onderdeel van De Reisspecialisten Groep B.V. GI Travel is lid van ANVR en SGR. Zeer belangrijk voor u als klant, zeker in deze woelige tijden. SGR garandeert financiële veiligstelling, ANVR garandeert dat haar deelnemers aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen alsmede dat haar leden lid zijn van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze stichting vergoedt bij calamiteiten op de reisbestemming eventueel extra te maken kosten c.q. vergoedt ongenoten reisdagen wegens eerder afbreken van de reis. Daarnaast is Marathons International al meer dan 20 jaar lid van T.O.U.R.S. Hierin zijn de meest vooraanstaande marathonreisorganisaties ter wereld verenigd.

Logo--ANVR  Logo-SGR  Logo-Calamiteitenfonds  Logo-Tours