Al 40 jaar is Marathons International toonaangevend in het organiseren van marathonreizen. Wij kunnen daarom dus ook met trots zeggen dat wij de oudste marathonorganisatie van Nederland zijn en veel ervaring hebben in het samenstellen van jouw marathonreis.

Wij werken met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen, uitstekende hotels en goede busmaatschappijen voor de transfers. Wij bezoeken al onze hotels ook zelf, zodat wij weten wat ons product inhoudt. Kwaliteit tegen de juiste prijs staat bij ons bovenaan!

Of het nu een reis is met eigen vervoer naar Berlijn of een volledig verzorgde reis naar de marathon van New York of Londen, de reis wordt altijd met de grootste zorg samengesteld. Als geen ander weten wij hoeveel voorbereiding, tijd en inspanning er nodig is voor het lopen van een marathon. Met dezelfde zorg en passie voor hardlopen treffen wij de voorbereidingen voor jouw marathonreis. Bij ons boek je niet alleen een hotel en een startbewijs, wij creƫren de omstandigheden voor een unieke marathonervaring.

Niet voor niets is onze pay off: You run, we care!

Wanneer je een reis bij ons boekt, ben je altijd verzekerd van een gegarandeerd startbewijs. Onze arrangementen zijn gericht op sport, maar ook op ontspanning. Zo zijn onze reizen niet alleen interessant voor de lopers, maar ook voor de supporters.

Met Marathons International verschijn je altijd goed voorbereid aan de start. Wij regelen je  hele reis, jij hoeft alleen nog de marathon te lopen.

Marathons International: You run, we care!