Over Marathons International
Onze trainers
Onze fysio en arts

Marathons International… You run, we care!

In de voorbereiding op de marathon kan het oplopen van een blessure erg frustrerend zijn. Het trainingsschema kan niet naar wens gevolgd worden of in de ergste gevallen helemaal niet gecontinueerd worden. Ook gebeurt het wel eens dat men een blessure vlak voor vertrek naar de marathon oploopt. In al deze gevallen is het verstandig je professioneel te laten begeleiden en niet zelf te lang aanmoddert totdat het te laat is om nog daadwerkelijk op tijd geholpen te worden. Mocht een blessure niet vanzelf over gaan met rust dan kan het herstel bespoedigd worden d.m.v. een (sport)fysiotherapeutische behandeling.

 

Even voorstellen…
Onze vaste sportfysiotherapeut, Stephan Muller, is beschikbaar voor advies, behandelen en begeleiden van klachten/blessures. Hij is in New York ook aanwezig voor de medische begeleiding.

De procedure voor medische begeleiding is als volgt:

  • Neem contact op per telefoon of mail om de klacht te bespreken. Advies kan soms voldoende zijn.
  • Zo nodig een afspraak inplannen om de klacht te diagnosticeren en te analyseren.
  • Behandelplan opstellen in de aanloop naar de marathon.
  • Zo nodig behandelingen inplannen op locatie.

Contact Stephan Muller:
t: 0641362254
e: stephan@fysiotherapielombardijen.nl

Fysiotherapie Lombardijen
Dumasstraat 217
3076 HK Rotterdam

Even voorstellen…
Ik ben Wout Pepels – arts
Ik ben (sinds kort gepensioneerd) orthopedisch chirurg. Eén van mijn aandachtsgebieden is altijd sportletsels geweest, als gevolg van hardlopen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in preventie van blessures. Zelf heb ik ook aan hardlopen gedaan, fanatiek vanaf mijn 50-ste. Sinds 2000 heb ik 15 marathons gelopen (pr 2.57.07), waaronder die van New York zelfs twee keer. Sinds 2008 ga ik mee naar New York als arts in het begeleidingsteam van Marathons International.