Over Marathons International
Onze trainers
Onze fysio en arts

Marathons International… You run, we care!

Even voorstellen…
Ik ben Anneke Starrenburg – trainer
Ik begeleid al 16 jaar reizen voor Marathons International naar bestemmingen over de hele wereld. Ik ben als fysiotherapeut afgestudeerd en heb me daarna steeds verder verdiept in de hardloopsport. Naast het behalen van een trainerslicentie, ben ik ook afgestudeerd als Mental Coach. Ik ben een zeer bevlogen en allround trainer, waarbij het plezier beleven en het lopen zonder blessures voor mij belangrijke thema’s zijn. En hier deel ik graag mijn expertise over! En niet onbelangrijk… ik heb zelf ook al 15 marathons gelopen, waaronder een aantal keer in Berlijn en New York. Ik kan je dus uit eigen ervaring de juiste adviezen geven.

Even voorstellen…
Ik ben Peter Kortekaas – reisbegeleider & trainer
Ik ben al 20 jaar verbonden aan Marathons International in verschillende functies, waardoor ik veel ervaring heb in het begeleiden van marathonreizen. Ik heb vele internationale wedstrijden gelopen, zoals de marathons van Berlijn en Londen. Na mijn actieve loopbaan heb ik mijn trainersdiploma en sportmasseursdiploma behaald. Hierdoor kan ik mijn kennis en ervaringen op een juiste manier overbrengen op andere lopers. Ik ga met veel enthousiasme mee op reis en zorg er voor dat je een onvergetelijke reis zult hebben.

Even voorstellen…
Ik ben Henk Versteeg – trainer
Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik een gepassioneerd hardloper ben. Zo ben ik in mijn vrije tijd trainer bij AV Passaat in Papendrecht en ben ik al 30 jaar lid van deze vereniging. In al die jaren heb ik mijn eigen looptrainingen bijgehouden in logboeken, de laatste jaren natuurlijk digitaal. Hierdoor weet ik dat ik ruim 50.000 kilometers in de benen heb! Lopen is leven en beleven en de wedstrijd waar dit het meest tot uiting in komt, is de marathon. In totaal heb ik er negen gelopen, waaronder die van Rotterdam, Berlijn en de Jungfrau marathon in Zwitserland. Het interessante van trainen voor een marathon is dat je lichaam en geest dusdanig gemanipuleerd kunnen worden, dat je in staat bent iets te doen wat voorheen niet mogelijk was: het lopen van een marathon in een inspirerende door jou gekozen omgeving. En als trainer meewerken aan dat proces, dat is wat ik graag doe!

Hou deze pagina goed in de gaten, want iedere maand schrijf ik een column over mijn grote passie hardlopen.