Voorboekingsformulier TCS New York City Marathon 2020

Beste loper,

Wat gaaf dat je in 2020 de TCS New York City Marathon wil gaan lopen! Het is in 2020 de 50e editie van dit evenement. Met ruim 50.000 lopers blijft het een indrukwekkende marathon. De stad, de enthousiaste supporters langs de kant, de diversiteit, dit alles maakt deze marathon met recht ‘de Marathon der Marathons’! 

Via onderstaand formulier kun je je voorinschrijven voor een van onze arrangementen. Zodra onze arrangementen voor 2020 bekend zijn, zullen wij jou als voorboeker als eerste de arrangementen toesturen. Je hebt dan de kans het arrangement naar keuze te boeken, door middel van het boekingsformulier. Deze zullen op volgorde van binnenkomst worden verwerkt. Hoe sneller je het boekingsformulier invult, hoe groter de kans dat het arrangement nog beschikbaar is. 

We willen je alvast hartelijk bedanken voor je interesse en zien je voorboeking graag tegemoet.

Met sportieve groet,

Team Marathons International

Persoonlijke gegevens deelnemer 1

Voorboekingsgegevens

Deelnemer 2
Deelnemer 3
Deelnemer 4

Voorwaarden

Door het invullen en verzenden van deze voorboeking, zorg je ervoor dat je als eerste op de hoogte wordt gebracht zodra het mogelijk is om een definitieve boeking te maken. Deze worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Hoe eerder je het boekingsformulier aan ons toezendt, des te groter is de kans dat wij je boeking kunnen bevestigen.

Marathons International is een Nederlandse reisorganisatie en mag derhalve alleen startnummers verkopen aan deelnemers die in Nederland wonen.

reCAPTCHA is required.