Wie zijn wij?
Tips van de trainers
Tips van de fysio en arts
Marathoncoach
Voedingstips
Loopschema’s

Marathons International… You run, we care!

IMG_7219

Wie zijn wij?

Al 40 jaar is Marathons International, voorheen Holland International Marathons, toonaangevend in het organiseren van marathonreizen. Wij kunnen daarom dus ook met trots zeggen dat wij de oudste marathonorganisatie van Nederland zijn en veel ervaring hebben in het samenstellen van jouw marathonreis.

Of het nu een reis is met eigen vervoer naar Berlijn of een volledig verzorgde reis naar de marathon van New York of Londen, de reis wordt altijd met de grootste zorg samengesteld. Als geen ander weten wij hoeveel voorbereiding, tijd en inspanning er nodig is voor het lopen van een marathon. Met dezelfde zorg en passie voor hardlopen treffen wij de voorbereidingen voor jouw marathonreis. Bij ons boek je niet alleen een hotel en een startbewijs, wij creëren de omstandigheden voor een unieke marathonervaring. Niet voor niets is onze pay off: You run, we care!

Wij werken met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen, uitstekende hotels en goede busmaatschappijen voor de transfers. Wij bezoeken al onze hotels ook zelf, zodat wij weten wat ons product inhoudt. Kwaliteit tegen de juiste prijs staat bij ons bovenaan!

Op veel van onze reizen staat een deskundig team van reis- en looptechnische begeleiding voor je klaar. In New York zelfs aangevuld met een medisch team bestaande uit een fysiotherapeut en een Nederlandse arts. Al onze begeleiders zijn hardloopfanaten en onze trainers weten uit eigen ervaring hoe het is om een marathon te lopen. Zo heeft onze trainer Henk al meer dan 50.000 km in de benen, dus met vragen over jullie passie ben je bij hem aan het juiste adres!

Wanneer je een reis bij ons boekt, ben je altijd verzekerd van een gegarandeerd startbewijs. Vanaf het moment van boeken tot vertrek ontvang je maandelijks tips van ons begeleidingsteam. Zo sta je goed voorbereid aan de start! Onze arrangementen zijn gericht op sport, maar ook op ontspanning. Zo zijn onze reizen niet alleen interessant voor de lopers, maar ook voor de supporters.

Het is ook mogelijk om met bijvoorbeeld je collega’s, vrienden of clubgenoten aan één van onze marathonreizen deel te nemen. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen wij arrangementen op maat samenstellen, zo kun je de ultieme marathonreis die wellicht nog op je bucketlist staat, helemaal naar je eigen idee samenstellen.

Met Marathons International verschijn je altijd goed voorbereid aan de start. Wij regelen je  hele reis, jij hoeft alleen nog de marathon te lopen.

Marathons International: You run, we care!