Over Marathons International
Onze trainers
Onze fysio en arts

Marathons International… You run, we care!

 

IMG_7219

Wie zijn wij?

Al 40 jaar is Marathons International toonaangevend in het organiseren van marathonreizen. Wij kunnen daarom dus ook met trots zeggen dat wij de oudste marathonorganisatie van Nederland zijn en veel ervaring hebben in het samenstellen van jouw marathonreis.

Wij werken met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen, uitstekende hotels en goede busmaatschappijen voor de transfers. Wij bezoeken al onze hotels ook zelf, zodat wij weten wat ons product inhoudt. Kwaliteit tegen de juiste prijs staat bij ons bovenaan!

Of het nu een reis is met eigen vervoer naar Berlijn of een volledig verzorgde reis naar de marathon van New York of Londen, de reis wordt altijd met de grootste zorg samengesteld. Als geen ander weten wij hoeveel voorbereiding, tijd en inspanning er nodig is voor het lopen van een marathon. Met dezelfde zorg en passie voor hardlopen treffen wij de voorbereidingen voor jouw marathonreis. Bij ons boek je niet alleen een hotel en een startbewijs, wij creëren de omstandigheden voor een unieke marathonervaring. Niet voor niets is onze pay off: You run, we care!

Wanneer je een reis bij ons boekt, ben je altijd verzekerd van een gegarandeerd startbewijs. Vanaf het moment van boeken tot vertrek ontvang je maandelijks tips van ons begeleidingsteam. Zo sta je goed voorbereid aan de start! Onze arrangementen zijn gericht op sport, maar ook op ontspanning. Zo zijn onze reizen niet alleen interessant voor de lopers, maar ook voor de supporters.

Met Marathons International verschijn je altijd goed voorbereid aan de start. Wij regelen je  hele reis, jij hoeft alleen nog de marathon te lopen.

Marathons International: You run, we care!

 

Even voorstellen… onze Projectmanager!

Mijn naam is Valérie Kloeg en ik ben bij Marathons International werkzaam als Projectmanager, waarbij ik alle reizen van A tot Z organiseer. Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool Den Haag en zoals de foto misschien wel verklapt, heb ik zelf ook een aantal marathons gelopen. Zeven om precies te zijn! Ik begrijp dus helemaal wat er in jullie gedachte rond gaat tijdens het lopen en hoeveel tijd er in jullie voorbereidingen gaat zitten. Met mijn studieachtergrond en mijn passie voor reizen en marathons wil ik er dan ook voor zorgen dat jullie zorgeloop op reis kunnen gaan en een onvergetelijke ervaring gaan hebben. Ik kijk er naar uit om jullie dit jaar in Berlijn, New York of ergens anders te ontmoeten!