13 mei, 2024

De rol van de darmen en hun reactie op langdurige lichaamsbeweging

De darmen maken deel uit van het spijsverteringsstelsel en spelen een cruciale rol bij het verwerken van voedsel en het absorberen van voedingsstoffen.

19 februari, 2024

Waarom is eten vóór een training essentieel voor optimale prestaties?

Ontdek waarom het eten vóór een training cruciaal is voor optimale sportprestaties en gezondheid. Hoewel sommigen op een lege maag trainen, wordt dit over het algemeen niet aanbevolen. Een geschikte maaltijd voor het sporten kan nadelen voorkomen en bijdragen aan betere prestaties. De voedingskundigen van de Schaafsma Kliniek delen handige tips om de timing en het type voedsel aan te passen aan je behoeften en doelen.

06 februari, 2024

Een marathon is adembenemend

Door onze gloednieuwe samenwerking met de Schaafsma kliniek word jij op de hoogte gesteld door experts die jou waardevolle tips geven over blessures, health checks, voedingsadvies en meer. Slaap-en ademtherapeute Eveline geeft je enkele tips om je ademhaling te verbeteren tijdens het lopen.

30 november, 2023

Het belang van regelmatige gezondheidscontroles voor marathonlopers

Als marathonloper ben je toegewijd aan het bereiken van topprestaties en het behouden van een optimale gezondheid. Terwijl je je richt op je trainingsschema, voeding en prestatieverbetering, zodat jij klaar bent voor je volgende buitenlandse marathon, is het gemakkelijk om de noodzaak van regelmatige gezondheidscontroles over het hoofd te zien...

14 september, 2023

De weg naar marathon succes en het belang van vitaliteit

Stel je een marathonloper voor, laten we hem "Energieke Menno" noemen. Menno straalt vitaliteit uit vanaf het moment dat hij zijn hardloopschoenen aantrekt tot het moment dat hij over de finishlijn rent. Hij loopt regelmatig een marathon in het buitenland. Zijn verhaal is een inspiratiebron voor iedereen die zich afvraagt wat het geheim is achter marathonsucces...

25 april, 2022

Trainen als een atleet #2: Is het trainen van onze eigen Valerie beloond tijdens de Rotterdam Marathon?

Altijd al benieuwd geweest hoe trainen er aan toe gaat aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema met 1-op-1 feedback van een topatleet? In 14 weken traint onze eigen Brand & Operations Manager Valerie onder begeleiding van coach Gert-Jan Wassink naar de marathon van Rotterdam om dit te ervaren. In deze blog lees je over haar laatste trainingsmaand en haar resultaat!

25 februari, 2022

Trainen als een atleet #1: Onze eigen Valerie op weg naar de marathon van Rotterdam

Altijd al benieuwd geweest hoe trainen er aan toe gaat aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema -aangepast naar jouw eigen wensen en lichaam - met bijbehorende 1-op-1 feedback van een topatleet? In 14 weken traint Brand & Operations Manager Valerie van Marathons International onder begeleiding van coach Gert-Jan Wassink naar de marathon van Rotterdam om dit te ervaren. In deze blogreeks deelt ze haar weg naar de marathon en haar ervaringen met deze manier van voorbereiden.

16 november, 2021

De Icebug Frozen Lake Marathon 2022!

De Icebug Frozen Lake Marathon is een unieke marathon over een bevroren meer die we als hele en halve marathon aanbieden. Tijdens dit unieke evenement loop je in een winter wonderland tussen de bergen van Noorwegen! In deze blog zullen we alle belangrijke vragen beantwoorden, zodat je zonder zorgen fris aan de start kan staan van de Icebug Frozen Lake marathon 2022!

15 september, 2021

Road to the New York Marathon

New York, the city that never sleeps! Een bijzondere stad waar jaarlijks de New York marathon wordt volbracht door lopers van over de hele wereld. Van de indrukwekkende Verrazano-Narrows Bridge tot aan het beroemde Central Park, je loopt er allemaal langs! We wachten met smart tot we groen licht krijgen en over 2 maanden naar de Verenigde Staten kunnen reizen voor de New York marathon. Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen en zijn lopers door het hele land aan het trainen voor dit fantastische evenement. Zo ook de vier lopers die graag hun marathonverhaal en ultieme trainingstip delen op weg naar de marathon van New York.

27 juli, 2021

Zo start je met trainen voor je marathon!

42,195 kilometer loop je niet zomaar. Hier is een plan voor nodig. Topatleet en trainer Gert-Jan Wassink deelt graag zijn tips wat belangrijk is in een marathonvoorbereiding.

22 december, 2020

Samenwerking Marathons International en Running Movements

Elke training voor je marathonreis een schot in de roos!

17 oktober, 2019

Boost 2 Berlin: de Documentaire

Bekijk de hele film met alle extra beelden over de voorbereiding van Imo, Nick en Monique naar de marathon van Berlijn.

Onze specialisten

Manouk

Teamlead

Mary-Alice

Back Office Specialist

Marja

Project manager

Mari

Foto- en videograaf