Ga op marathonreis met je eigen groep!

De mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma zijn eindeloos. We organiseren dit al voor groepen vanaf 20 personen. We bespreken jullie wensen tot in detail. Van vertrek tot het moment dat je over de finish komt: aan alles wordt gedacht! Natuurlijk houden we altijd rekening met een goede balans tussen activiteiten en vrije tijd.

Zo kun je samen met je loopgroep, atletiekvereniging of bedrijf zorgeloos een sportieve uitdaging aangaan. Van het bespreken van jullie wensen tot het moment dat je over de finish komt: aan alles wordt gedacht!

Van intake tot medaille

Intake

Tijdens het intakegesprek nemen we jullie ideeën door voor de marathonreis. Het is handig als één of enkele personen uit de groep optreden als contactpersoon. Deze intake kan telefonisch, bij ons op kantoor, op locatie of door een online meeting in te plannen. Tijdens deze intake bespreken we jullie wensen, budget en plannen.

Voorstel

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het samenstellen van jullie op maat gemaakte arrangement. Een goede prijs-kwaliteit verhouding vinden wij erg belangrijk. Zodra wij het voorstel compleet hebben, sturen wij deze als PDF toe, zodat dit gemakkelijk met de groep kan worden gedeeld. Afhankelijk van de groepsgrootte organiseren we een informatieavond, zodat iedereen voldoende informatie heeft en in de juiste spirit komt.

Boekingen

Wanneer je als groep enthousiast bent over het voorstel, kun je de reis via onze website boeken. We maken een persoonlijk inschrijfformulier voor jouw groep aan, zodat iedereen de boeking zelf kan regelen en er onderling geen persoonlijke gegevens uitgewisseld hoeven te worden.

Voor vertrek

Uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan de reis ontvangt iedereen de digitale reisbescheiden. Je krijgt een gepersonaliseerd programmaboekje met alle boekingsgegevens, het programma en informatie. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Op weg naar jouw medaille!

Hebben jullie nog nooit eerder een marathon gelopen? Willen jullie het meeste uit het programma halen? Of willen jullie volledig ontzorgd worden op het gebied van sportbegeleiding? Dan is er de mogelijkheid om reisbegeleiding mee te nemen. Onze ervaren reisbegeleiders zijn het aanspreekpunt tijdens de reis en ze staan klaar voor eventuele vragen, het organiseren van transfers, excursies en diners en ze kunnen jullie begeleiden naar de Expo en het startgebied.

Ontvang gratis een reisvoorstel

Vraag geheel vrijblijvend en gratis een reisvoorstel aan:

Wij kunnen onder andere het volgende verzorgen:

  • Gegarandeerd startbewijs voor een (halve) marathon binnen of buiten Europa
  • Tailormade online trainingsprogramma
  • Vervoer naar bestemming
  • Hotel dicht bij de start/finish
  • Transfers op locatie
  • Restaurants
  • Excursies
  • Reisbegeleiding tijdens de reis
  • Bijeenkomst voor en/of tijdens de reis

Veilig boeken

Al onze reizen boek je automatisch met geld terug garantie! Ontdek hoe onze garanties jou een onbezorgde marathonreis bezorgen.

Super waren jullie Marathons International!

De crew van Marathons International geeft je een gevoel of je hen jaren kent. Dit heeft met name te maken met de persoonlijke benadering. Het enige wat ik moest doen was 42km en 195m hardlopen, alles daarom heen werd top geregeld.

Ray uit Badhoevedorp