Garanties

De recente coronapandemie heeft ons allemaal doen beseffen dat de toekomst er af en toe best onzeker uit kan zien. Juist daarom is het nog meer van belang dat we met bepaalde garanties onze klanten toch een stukje zekerheid kunnen aanbieden. Wij nemen het zekere voor het onzekere!

Geld terug garantie

Nu de wereld steeds verder open gaat, wil jij vast ook weer plannen maken voor het lopen van een buitenlandse marathon. Maar hoe is het nu geregeld met je reeds betaalde reissom als wij de reis niet kunnen uitvoeren of als de kleurcode verandert van geel/groen naar oranje?

- Mochten we jouw marathonreis niet kunnen uitvoeren, dan ontvang je van ons je reeds betaalde reissom retour. Een uitzondering hierop kan zijn wanneer er door de overheid een andere regeling wordt bepaald, dan is deze van toepassing. Je wordt door ons uiteraard onmiddellijk geïnformeerd indien we jouw reis moeten annuleren.

- Als op de bestemming het reisadvies na boeking van groen/geel naar oranje gaat en wij de reis op een veilige manier kunnen uitvoeren, dan heb je de keuze om op reis te gaan, de reis uit te stellen of je geld terug te krijgen. We zullen hierover contact met je opnemen.

Je kunt je dus met een gerust hart voorbereiden op je volgende marathon!

Zekerheden

Marathons International is een activiteit van GI Travel (KvK 23496768). Hieronder lees je meer over de verschillende organisaties waar GI Travel bij is aangesloten om jou deze zekerheid te kunnen bieden.

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (of ANVR- Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten) die van toepassing zijn op alle reizen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten) en overige ANVR-informatie.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:

- (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Onze specialisten

Manouk

Teamlead

Mary-Alice

Back Office Specialist

Marja

Project manager

Mari

Foto- en videograaf