DRG

DRG is een alliantie van GI Travel, Holland Destination Management, Marathons International, Congress Creation en Artifex. Bij DRG creëren we wereldse ervaringen die je medewerkers, relaties of bezoekers inspireren, motiveren en verbinden. Samen zoeken we altijd op een creatieve en innovatieve manier naar mogelijkheden voor een onvergetelijke belevenis. Altijd persoonlijk contact, op maat gemaakt en oog voor detail.

Elk merk heeft zijn eigen kracht. Samen bieden onze merken een oneindige wereld aan mogelijkheden van bijzondere ervaringen. Onze 40 medewerkers delen allemaal de passie voor het vak en het vertellen van verhalen. Met onze jarenlange ervaring en organisatiekracht spelen we in op de behoefte van je doelgroep en laten zo jouw wensen uitkomen. Echt mensenwerk. Daarom vormt ons team de basis voor het ontstaan van unieke totaalconcepten en specialistisch maatwerk met oog voor detail.

Onze merken

Zie jij jezelf al helemaal over de finish gaan bij de marathon van New York? Of ben je op zoek naar verbintenis door middel van kunst en cultuur? Liever een evenement in Nederland, of ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van medische congressen? De collega’s van één van onze andere merken helpen je graag!

GI Travel zorgt voor de organisatie van op maat gemaakte groepsreizen, incentives en zakelijke events, zowel in binnen- als buitenland. De ervaringsdeskundigen met oog voor authentieke, bijzondere verhalen weten iedere gewone reis om te toveren in een unieke & onvergetelijke reiservaring.

Als destination management company zorgt Holland Destination Management ervoor dat een bezoek aan Nederland een onvergetelijke ervaring wordt. Zij zijn de perfecte partner op het gebied van incentives, groepsreizen, congressen, meetings en events.

Artifex is het toonaangevende bureau binnen de culturele sector en creatieve industrie. Als bureau voor activatie en communicatie brengen ze samen met onze opdrachtgevers mensen in beweging in samenwerking met kunstenaars, artiesten en creatieven.

Congress Creation is een professionele congresorganisator van inspirerende live, online en hybride congressen en evenementen voor gezondheidsprofessionals.

HDM Sports is uw destination management partner gericht op het ondersteunen van sport-teams met zaken als catering, verblijf, faciliteiten, locaties en meer in de Benelux.

Onze specialisten

Valérie

Brand & Operations Manager

Stephan

Sportfysiotherapeut

Manouk

Junior Projectmanager

Henk

Trainer