Boekbaar

Trainingskamp Algarve

8-daagse reis

v.a. € 1174

 • Laat je een week lang begeleiden door een topcoach
 • Leer slim & verstandig trainen en verbeter je looptechniek
 • Train in de prachtige natuur van de Algarve
 • Geniet samen met andere hardlopers van een geweldige sportweek
Maak een boeking

Trainingskamp Algarve

Ben jij een recreatief prestatiegerichte loper die graag het beste uit zichzelf haalt? Dan is dit trainingskamp écht iets voor jou!

In samenwerking met Running Movements organiseert Marathons International een trainingskamp in de Algarve. Tijdens deze reis kun je ervaren hoe het is om te trainen en te leven als een professionele atleet. Je wordt omringt met gemotiveerde en gelijkgestemde hardlopers met één doel; de fitste versie van zichzelf worden.

Tijdens de reis verblijf je in een sporthotel waar professionele atleten jaloers op zouden worden! Het hotel heeft een eigen atletiekbaan, uitgebreide fitness faciliteiten en is dicht bij het strand en natuurgebied gelegen. Er kan dus eindeloos worden gevarieerd met trainingen. Ook is rust en goed eten ontzettend belangrijk voor je herstel – Portugal draagt daar zeker aan bij!

Deze reis is geschikt voor zowel beginnende als ervaren lopers die hun hardloopprestaties willen verbeteren. De trainingen die worden verzorgd kunnen namelijk worden aangepast aan jouw eigen niveau. Het is een ideale week als voorbereiding voor een voorjaarsmarathon, maar ook als je geen wedstrijd in het vooruitzicht hebt kun je veel uit dit trainingskamp halen. Run like a pro!

Heb je naar aanleiding aan ons arrangement nog vragen?
Neem dan contact op, we helpen je graag verder!

Arrangement

We hebben met veel zorg het trainingskamp naar de Algarve samengesteld. Je bevindt je in een mooie omgeving met een prettig klimaat. Het trainingsprogramma heeft een goede balans tussen inspanning en ontspanning om zo de beste resultaten te behalen. Ook wordt er rekening gehouden met de verschillende niveaus van de sporters. Het hieronder beschreven programma is onder voorbehoud.

Trainingskamp Algarve

v.a. € 1174
Bekijk het programma van het 'Trainingskamp Algarve' arrangement

Inclusief

 • Vlucht van Amsterdam naar Faro incl 10 kg handbagage (trolley)
 • Transfer van Faro Airport naar hotel en v.v.
 • 7 overnachtingen in sporthotel AP Victoria Sports & Beach o.b.v. All Inclusive
 • Reistechnische begeleiding door Marathons International
 • Afsluitende borrel

Trainingspakket:

 • Thuistest voor het meten van je hartslagzones en snelheid
 • Technisch trainings t-shirt Marathons International x Running Movements
 • Twee informatieve presentaties op het gebied van hardloopzones en techniek
 • Dagelijkse hardlooptraining verzorgd door Gert-Jan Wassink
 • Aanvullende trainingen gericht op kracht, flexibiliteit of core stability

Extra's

 • High performance test (€ 30 p.p.)
 • Mogelijkheid tot het maken van een afspraak met een fysiotherapeut (€ 25 per behandeling van 30 minuten. Dit kan eventueel ook worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering)

Vluchtinformatie

DatumVan

Naar

Info

Zaterdag 18 januari 2025Amsterdam

Vertrek 14:50 uur

Faro

Aankomst 16:55 uur

Transavia

HV5361

Zaterdag 25 januari 2025Faro

Vertrek 17:45 uur

Amsterdam

Aankomst 21:55 uur

Transavia

HV5362

Hotel

Een centraal gelegen hotel bij het start- en finishgebied is belangrijk voor jou als marathonloper. We houden hier veel rekening mee!

Trainingskamp Algarve

Meer over Running Movements

Marathons International werkt al enkele jaren samen met Running Movements. Running Movements begeleidt lopers met hun training in aanloop naar hun (buitenlandse) marathon. Zij bieden hierbij gepersonaliseerde data gestuurde hardloopschema’s, zodat jij je doelstelling kunt bereiken. Je trainingen worden geanalyseerd door Nederlands topatleet Gert-Jan Wassink. De begeleiding is high end waarbij kwaliteit voorop staat. Zij doen dit vol passie, toewijding en met de nodige kennis en ervaring. Op de pagina Trainingsbegeleiding kun je hier meer informatie over vinden.

Tijdens het trainingskamp naar de Algarve kun je hetzelfde verwachten. Zij zullen je op en top begeleiden om er zo een succes van te maken. Zo wordt er dagelijks een hardlooptraining verzorgd en is er tijd en aandacht voor persoonlijke vragen met betrekking tot training en coaching.

Trainingsmethodiek

Tijdens de reis wordt er gefocust op een aantal factoren, welke positief zullen bijdragen aan je huidige trainingssituatie. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Slim en verstandig trainen;
 • Hoe behoud je de optimale arbeid-rust verhouding;
 • Hoe deel je je training in;
 • Welk type trainingen kun je doen voor een gewenst trainingseffect.

Hiernaast wordt er de focus gelegd op je looptechniek. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker, met meer plezier, maar ook sneller kunt hardlopen. Dit noemen wij ook wel de verbetering van je loopeconomie (hoe zuinig je loopt) en je loopefficiëntie (hoe efficiënt je loopt). Beide factoren zullen tijdens elke training terugkomen.

Personal coaching

Naast de trainingen die op het programma staan, is er veel tijd en aandacht voor je persoonlijke vragen. Elke ochtend is er een momentje waarbij jij een kop koffie kunt drinken met de coach. Coach Gert-Jan ziet dit als de uitgelezen mogelijkheid om elke ochtend voor de training en na het ontbijt je vragen te beantwoorden.

Vergelijk de arrangementen

8-daagse reis

v.a. € 1174

 • Laat je een week lang begeleiden door een topcoach
 • Leer slim & verstandig trainen en verbeter je looptechniek
 • Train in de prachtige natuur van de Algarve
 • Geniet samen met andere hardlopers van een geweldige sportweek
Maak een boeking

Hotel

Een centraal gelegen hotel bij het start- en finishgebied is belangrijk voor jou als marathonloper. We houden hier veel rekening mee!

Verschillen tussen de arrangementen

You run, we care! of toch Fly & Sleep? Kies wat het beste bij je past. Ontdek de verschillen!

Vergelijk arrangementen

Veilig boeken

Al onze reizen boek je automatisch met geld terug garantie! Ontdek hoe onze garanties jou een onbezorgde marathonreis bezorgen.