Voorboeking

Trainingskamp Mallorca

8-daagse reis

 • Laat je een week lang begeleiden door een topcoach
 • Leer slim & verstandig trainen en verbeter je looptechniek
 • Train in de prachtige natuur van Mallorca en op de atletiekbaan van Magaluf
 • Geniet samen met andere hardlopers van een geweldige sportweek

Trainingskamp Mallorca

Ben je gepassioneerd over hardlopen? Verlang je naar nieuwe uitdagingen en inspirerende omgevingen om je hardloopvaardigheden te verbeteren? Dan is ons hardloop trainingskamp op Mallorca precies wat je zoekt.

Net als ons eerste trainingskamp in de Algarve, wordt ook deze reis in samenwerking met Running Movements uitgevoerd en ervaar je hoe het is om te trainen als een professionele top atleet. Ons trainingskamp is ontworpen om zowel beginnende als ervaren hardlopers uit te dagen en te inspireren.

De trainingen die worden verzorgd kunnen namelijk worden aangepast aan jouw eigen niveau. Het is een ideale week als voorbereiding voor een voorjaarsmarathon, maar ook als je geen wedstrijd in het vooruitzicht hebt kun je veel uit dit trainingskamp halen. Onder leiding van ervaren coach Gert Jan Wassink van Running Movements, zullen we een week lang de adembenemende paden en routes van Mallorca verkennen.

Van kronkelende kustlijnen tot bergachtige terreinen, Mallorca biedt een divers landschap dat perfect is voor hardlopers van alle niveaus. Tijdens de reis verblijf je in een prachtig hotel dichtbij de atletiekbaan, de stranden en de gezellige dorpjes. Er kan dus eindeloos worden gevarieerd met trainingen.

Heb je naar aanleiding aan ons arrangement nog vragen?
Neem dan contact op, we helpen je graag verder!

Arrangement

We hebben met veel zorg het trainingskamp naar Mallorca samengesteld. Je bevindt je in een mooie omgeving met een prettig klimaat. Het trainingsprogramma heeft een goede balans tussen inspanning en ontspanning om zo de beste resultaten te behalen. Ook wordt er rekening gehouden met de verschillende niveaus van de sporters.

Hotel

Een centraal gelegen hotel bij het start- en finishgebied is belangrijk voor jou als marathonloper. We houden hier veel rekening mee!

Trainingskamp Mallorca

Meer over Running Movements

Marathons International werkt al enkele jaren samen met Running Movements. Running Movements begeleidt lopers met hun training in aanloop naar hun (buitenlandse) marathon. Zij bieden hierbij gepersonaliseerde data gestuurde hardloopschema’s, zodat jij je doelstelling kunt bereiken. Je trainingen worden geanalyseerd door Nederlands topatleet Gert-Jan Wassink. De begeleiding is high end waarbij kwaliteit voorop staat. Zij doen dit vol passie, toewijding en met de nodige kennis en ervaring. Op de pagina Trainingsbegeleiding kun je hier meer informatie over vinden.

Tijdens het trainingskamp naar Mallorca kun je hetzelfde verwachten. Zij zullen je op en top begeleiden om er zo een succes van te maken. Zo wordt er dagelijks een hardlooptraining verzorgd en is er tijd en aandacht voor persoonlijke vragen met betrekking tot training en coaching.

Trainingsmethodiek

Tijdens de reis wordt er gefocust op een aantal factoren, welke positief zullen bijdragen aan je huidige trainingssituatie. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Slim en verstandig trainen;
 • Hoe behoud je de optimale arbeid-rust verhouding;
 • Hoe deel je je training in;
 • Welk type trainingen kun je doen voor een gewenst trainingseffect.

Hiernaast wordt er de focus gelegd op je looptechniek. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker, met meer plezier, maar ook sneller kunt hardlopen. Dit noemen wij ook wel de verbetering van je loopeconomie (hoe zuinig je loopt) en je loopefficiëntie (hoe efficiënt je loopt). Beide factoren zullen tijdens elke training terugkomen.

Personal coaching

Naast de trainingen die op het programma staan, is er veel tijd en aandacht voor je persoonlijke vragen. Elke ochtend is er een momentje waarbij jij een kop koffie kunt drinken met de coach. Coach Gert-Jan ziet dit als de uitgelezen mogelijkheid om elke ochtend voor de training en na het ontbijt je vragen te beantwoorden.

Vergelijk de arrangementen

8-daagse reis

 • Laat je een week lang begeleiden door een topcoach
 • Leer slim & verstandig trainen en verbeter je looptechniek
 • Train in de prachtige natuur van Mallorca en op de atletiekbaan van Magaluf
 • Geniet samen met andere hardlopers van een geweldige sportweek

Hotel

Een centraal gelegen hotel bij het start- en finishgebied is belangrijk voor jou als marathonloper. We houden hier veel rekening mee!

Verschillen tussen de arrangementen

You run, we care! of toch Fly & Sleep? Kies wat het beste bij je past. Ontdek de verschillen!

Vergelijk arrangementen

Veilig boeken

Al onze reizen boek je automatisch met geld terug garantie! Ontdek hoe onze garanties jou een onbezorgde marathonreis bezorgen.