Trainings­begeleiding

Bij het trainen voor een marathon komt veel kijken. Iedereen zijn lichaam, doelen en persoonlijke situatie zijn natuurlijk anders. Waar de ene loper tevreden is met het uitlopen van een wedstrijd, gaat de ander voor een PR. We vinden het belangrijk dat jij gezond van start gaat, want met een goede voorbereiding is het lopen van een marathon ook veel leuker!

Om ervoor te zorgen dat jij fit van start gaat, hebben wij een partnership met Running Movements. Running Movements biedt gepersonaliseerde data gestuurde hardloopschema’s zodat jij je doelstelling kunt bereiken. Je trainingen worden geanalyseerd door Nederlands topatleet Gert-Jan Wassink en zijn team van analisten. De begeleiding is high end waarbij kwaliteit voorop staat. Bij het boeken van je marathonreis, kun je met een korting gebruik maken van deze service.

Topcoach, topatleet & ondernemer

Hallo, mijn naam is Gert-Jan Wassink van Running Movements! Ik ben topatleet, trainer, coach en ondernemer. Hardlopen is mijn passie en dat laat ik terugkomen in mijn begeleiding. Standaard is maar gek! Als hardloper ben je uniek. Een persoonlijk schema met persoonlijke begeleiding van een coach zorgt ervoor dat je zo veilig, efficiënt en met veel plezier kan trainen. Die persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding deel ik met Marathons International. Zowel Marathons International als ik met mijn bedrijf Running Movements, stellen jou als hardloper centraal.

De stappen richting jouw medaille

Stap 1: Het zetten van je doel!

Om te weten hoe het schema moet worden gestructureerd, start je met het eind voor ogen. Wat is je doel dat je wilt gaan bereiken? Daarom vul je als eerste een digitaal intakeformulier in. Je geeft aan hoe vaak je op dit moment loopt en wat je wilt bereiken. Deze informatie wordt gebruikt om je trainingsniveau en trainingsschema vorm te geven. De basis is hiermee gelegd.

Stap 2: Bepalen waar je staat

Het is belangrijk dat je traint op je eigen niveau. Wij geloven erin dat je moet hardlopen op je eigen niveau om te genieten van de hardloopsport. Na het invullen van het intakeformulier heeft Gert-Jan hier wel een idee van, maar om je schema écht gepersonaliseerd te maken is er meer data nodig. Je rondt hiervoor een gratis thuistest af waarna je coach je persoonlijke zone indeling maakt. Deze zone indeling begeleidt jou tijdens je trainingen. Zo train je altijd op je eigen niveau en wordt er voorkomen dat je geblesseerd raakt. Elke training wordt een schot in de roos!

Als je next level wilt met je test, kun je een afspraak maken in het Runlab waar de coaches van Running Movements je uitvoerig testen.

Stap 3: Elke training een schot in de roos!

Wanneer het tijd is om te trainen, is je hardloopschema klaargezet op je persoonlijke trainingsplatform. Je kunt je horloge hiermee synchroniseren, waardoor je trainingen naar je horloge worden geüpload.

Tijdens de trainingen begeleid je horloge jou om te lopen op het juiste tempo en de juiste intensiteit. Hierdoor hoef je dus niet meer na te denken hoeveel herhalingen je nog moet: alles staat al voorgeprogrammeerd! Dit zorgt ervoor dat het trainen makkelijker gaat en dat je heel veel kwaliteit kunt leggen in je trainingen. Zo behaal je optimaal effect! Vervolgens worden je trainingen via het online systeem geanalyseerd en ontvang je gerichte feedback.

Stap 4: Het lopen van je marathon

Nadat je maanden naar het moment hebt toegewerkt, is het eindelijk zover: de dag van de marathon! In je trainingen komt naar voren welke eindtijd realistisch is. Ook helpt je coach je met een schema waarop je de wedstrijd kunt gaan lopen. Zo ga je vol vertrouwen van start en loop je de marathon van je leven!

Kosten trainingsbegeleiding marathon

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de online trainingsbegeleiding. Zo kun je kiezen tussen een schema van 4 of 12 weken, een half jaar of een jaar en dit afstemmen naar jouw doel. Door onze partnership, mogen wij je bij het boeken van je marathonreis het schema aanbieden met een mooie korting. Hierin is onderstaande allemaal inbegrepen:

  • Persoonlijk marathonschema met goede periodisering
  • Feedback op je trainingen
  • Interactie met je eigen coach
  • Uploaden van de trainingen in je eigen horloge
  • Elke training een schot in de roos!

Bekijk de mogelijkheden op de website van Running Movements of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Online gepersonaliseerd trainingsschema
  • Topcoaching door topatleet Gert-Jan Wassink
  • Voor beginnende én ervaren lopers
  • Elke training een schot in de roos!

Veilig boeken

Al onze reizen boek je automatisch met geld terug garantie! Ontdek hoe onze garanties jou een onbezorgde marathonreis bezorgen.

Super waren jullie Marathons International!

De crew van Marathons International geeft je een gevoel of je hen jaren kent. Dit heeft met name te maken met de persoonlijke benadering. Het enige wat ik moest doen was 42km en 195m hardlopen, alles daarom heen werd top geregeld.

Ray uit Badhoevedorp