Barentszen

Barentszen is een alliantie van acht verschillende merken. Wij inspireren en verbinden mensen door het creëren van unieke ervaringen en blijvende herinneringen met reizen, kunst, cultuur, campagnes, sport en events.

We kennen de naam Willem Barentsz als Nederlandse zeevarende en ontdekkingsreiziger. Als koopman en wetenschapper leidde hij verschillende expedities. Achter zijn naam staan de pogingen om langs de noordoostkant via Nova Zembla het Verre Oosten en Azië te bereiken. Hij leidde de expedities, maar wat velen niet weten, is dat hij niet alleen ging. Onder andere Jan Huygen van Linschoten, Cornelis Nay en Jacob van Heemskerk reisden met hem mee. Zij tekenden voor de wisselende strategieën.

Wat ontdekkingsreizigers eeuwen geleden al ontdekten, geldt nog steeds. Samen bereik je meer, kom je verder en verleg je meer grenzen. Letterlijk en figuurlijk. Bij Barentszen heeft elk merk zijn eigen kracht. Samen bieden onze merken een oneindige wereld aan mogelijkheden van bijzondere ervaringen. Onze 40 medewerkers delen allemaal de passie voor het vak en het vertellen van verhalen. We staan klaar om je een unieke beleving op maat te bezorgen.

Jij bepaalt de koers, wij bouwen een schip op maat. Vaar met ons mee, verleg je grenzen en dare to explore.

Onze merken

Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen. De collega’s van één van onze andere merken helpen je graag!

GI Travel

GI Travel zorgt voor de organisatie van op maat gemaakte groepsreizen, incentives en zakelijke events, zowel in binnen- als buitenland. De ervaringsdeskundigen met oog voor authentieke, bijzondere verhalen weten iedere gewone reis om te toveren in een unieke & onvergetelijke reiservaring.

Holland Destination Management

Holland Destination Management staat als destination management company en expert van Nederland al jaren garant voor unieke ervaringen in dit prachtige land. Met op maat gemaakte services stellen zij de perfecte incentive, groepsreis of meeting voor jou samen.

Artifex

Artifex is het toonaangevende bureau binnen de culturele sector en creatieve industrie voor programma’s, campagnes en events. We vertalen je verhaal in online en offline campagnes die je doelgroep raken. Door activatie en communicatie brengen we samen mensen in beweging, waarbij we de samenwerking zoeken met kunstenaars, artiesten en creatieven.

Congress Creation

Wij zijn jouw professionele organisator van medische congressen en evenementen. Dynamisch, interactief en inspirerend. Live, online én hybride.

HDM SPORTS

Als Destination Management partner ondersteunen we sportteams om hun doelen te bereiken. Of dat nu gaat om een vriendschappelijke wedstrijd, een toernooi of een Champions League match, wij regelen zaken als verblijf, trainingsfaciliteiten, locaties en meer in binnen- en buitenland.

De Culturele Agenda

De Culturele Agenda is een owned influencer kanaal dat dagelijks vraag en aanbod verbindt in het kunst- en cultuurlandschap.

Belgium Destination Management

Belgium Destination Management bestaat uit een team creatieve destination management experts die je binnen België een diversiteit aan werelden kan laten zien zonder dat je een landsgrens overgaat. We organiseren maatwerk incentives, groepsreizen, excursies of meetings die je oprecht uniek kunt noemen.

Onze specialisten

Valérie

Brand & Operations Manager

Manouk

Projectmanager

Mary-Alice

Back Office Specialist

Mari

Foto- en videograaf