Samenwerking Marathons International en Running Movements

Met trots kondigen we onze nieuwe partnership met Running Movements aan! Voortaan kun jij bij het boeken van jouw marathonreis met hoge korting gebruik maken van de data-gestuurde trainingsbegeleiding door topatleet Gert-Jan Wassink. Elke training een schot in de roos!

Bij het trainen voor een marathon komt veel kijken. Iedereen zijn lichaam, doelen en persoonlijke situatie zijn natuurlijk anders. Waar de ene loper tevreden is met het uitlopen van een wedstrijd, gaat de ander voor een PR. We vinden het belangrijk dat jij gezond van start gaat, want met een goede voorbereiding is het lopen van een marathon ook veel leuker!

Running Movements biedt gepersonaliseerde datagestuurde hardloopschema’s zodat jij je doestelling kunt bereiken. Je trainingen worden geanalyseerd door Nederlands topatleet Gert-Jan Wassink. De begeleiding is high end waarbij kwaliteit voorop staat. Bij het boeken van je marathonreis, kun je met een hoge korting gebruik maken van deze service. Lees meer over de methode die Gert-Jan hanteert en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Onze specialisten

Manouk

Teamlead

Mary-Alice

Back Office Specialist

Marja

Project manager

Mari

Foto- en videograaf