Stimuleer je goede voornemens met een marathon in het buitenland

De feestdagen vol gezelligheid, eten en drinken zitten erop en de tijd om je vrienden en bekenden een gelukkig nieuwjaar te wensen is geweest. We zitten alweer twee weken in het nieuwe jaar, hoog tijd om je training weer op te pakken!

Marathons International, specialist in marathonreizen, biedt diverse arrangementen aan naar marathons in verschillende landen. Je bent hierbij verzekerd van een startbewijs en hebt voor, tijdens en na je reis een vast contactpersoon. Om je te inspireren: een lijstje met drie marathons die je zeker niet mag overslaan!

Loop de marathon van je leven in New York
De marathon van New York is één van de bekendste en grootste marathons ter wereld. Het is een marathon met meer dan 50.000 lopers en 1 miljoen dolenthousiaste toeschouwers langs de kant. Je start aan de voet van de indrukwekkende Verrazano-Narrows Bridge en het parcours brengt je door de vijf wijken van New York, waarbij je onderweg vier pittige bruggen tegenkomt. Bij Marathons International kan je kiezen ui drie verschillende arrangementen, je wordt zoveel ontzorgd als dat je zelf wilt. Beelden zegt meer dan woorden, kippenvel gegarandeerd!

Wanneer: 3 november 2019
Meer informatie: bekijk hier de website

Verbeter je PR in Berlijn
Het parcours van de marathon van Berlijn staat door zijn vlakke parcours bekend als de snelste ter wereld, waardoor dit dé uitgelezen kans is om je PR te verbeteren! Tijdens deze snelle marathon kom je langs vele bekende en historische plekken in de stad. De enthousiaste menigte moedigt je aan langs de zijlijn en geeft je nog een extra zetje in de rug. Bij het compleet verzorgde arrangement van Marathons International verblijf je in het luxe 4-sterrenhotel Titanic Chaussee Berlin. Na de marathon ben je met slechts 15 minuten wandelen weer in je hotel, waar je kan uitrusten in de grote spa met zwembad van het hotel.

Wanneer: 29 september 2019
Meer informatie: bekijk hier de website

Loop in de stad van Gaudi en tapas!

Duurt het najaar je nog te lang? Goed nieuws! In maart vindt de Barcelona Marathon plaats, deze marathon is wereldwijd bekend en is één van de meest populaire marathons van Europa. De route brengt je langs de mooiste highlights en gebouwen van deze prachtige stad. Je start en finisht op het plein Plaça d’Espanya, hét plein van Barcelona. Het hotel waar je verblijft, Catalonia Barcelona Plaza, is gelegen naast de start/finish zodat je zowel voor als na de finish zo weer in je hotel bent. En daarna… tijd voor tapas!

Wanneer: 10 maart 2019
Meer informatie: bekijk hier de website

Gezien op: Runner's World

Onze specialisten

Manouk

Teamlead

Mary-Alice

Back Office Specialist

Marja

Project manager

Mari

Foto- en videograaf