Marathons International… You run, we care!

dcee7c404066c2ee43be1dbca8959aa8
lis-1
vgama

Rock ’n Roll Lisbon Marathon 2017

(keuze uit halve of hele marathon)

Programma

Vrijdag 13 oktober 2017

Je vertrekt vandaag met een rechtstreekse middagvlucht van TAP Portugal vanuit Amsterdam naar Lissabon voor de hele of halve Rock ’n Roll Lisbon Marathon.

Eenmaal aangekomen ga je met de groep en onder begeleiding van onze trainer Anneke, naar het hotel. We zullen per directe Aerobus vanaf de luchthaven naar station Marquês de Pombal reizen en vanaf daar nog 5 minuten lopen naar het hotel.

Een retourticket voor deze bus is inbegrepen in het arrangement.

De avond is ter vrije besteding.

Zaterdag 14 oktober 2017

Na het ontbijt kun je met jouw laatste vragen terecht bij onze trainer tijdens een informatie bijeenkomst in het hotel. Hierna kun je met de groep en onder begeleiding van onze trainer Anneke jouw startbewijs ophalen op de Lissabon Marathon Sport Expo.

Eventueel kun je ook op eigen gelegenheid naar de Marathon Expo. Deze is gepland in het Parque das Nações. Je kunt per bus of metro vanaf Marquês Pombal naar station Oriente reizen, vanaf daar is het nog 5 minuten lopen.

Na het bezoek aan de Marathon Expo in het Parque das Nações, kun je ter voorbereiding op de hele of halve Rock ’n Roll Lisbon Marathon het finishgebied verkennen of verschillende bezienswaardigheden bezoeken.

Zondag 15 oktober 2017 – D-DAY!

Vandaag is de grote dag! De dag van de Rock ’n Roll Lissabon Marathon en de Rock ’n Roll Half Marathon. De deelnemers aan de marathon kunnen gratis, op vertoon van het startbewijs, met de trein naar de start in Cascais afreizen. Voor de deelnemers aan de halve marathon heeft de marathonorganisatie speciale bussen geregeld die je naar de start brengen. Om half 9 in de ochtend klinkt het startschot van de Rock ’n Roll Lisbon Marathon en om half 11 in de ochtend klinkt het startschot van de Rock ’n Roll Lisbon Half Marathon. Zowel de lopers van de halve en de hele marathon zullen in Parque das Nacoes de finishlijn passeren.

Dit evenement is een unieke ervaring, vooral voor mensen die deze prachtige stad nog nooit hebben bezocht!

Na de finish kun je per bus of metro terugkeren naar het hotel.

Aan het eind van de middag organiseren wij in de bar van het SANA Capitol Hotel een Fun after the Run borrel. Onder het genot van een drankje kun je nagenieten en napraten over jouw ongetwijfeld boeiende en indrukwekkende belevenissen tijdens deze dag.

Maandag 16 oktober 2017

Vandaag kun je nagenieten en terugkijken op jouw prestatie van gisteren. Na het ontbijtbuffet is de rest van de dag ter vrije besteding.

Je vertrekt aan het einde van de middag samen met de groep en onder begeleiding van trainer Anneke, per Aerobus naar de luchthaven. Hier zal aan het begin van de avond de vlucht naar Amsterdam vertrekken.

SANA Capitol Hotel ***

Het Sana Capitol Hotel bevindt zich in het centrum van Lissabon. Dit nieuwe hotel heeft een urban design! Het hotel biedt gratis WiFi, een restaurant en een bar.

Het hotel is op 500 meter afstand van het station Marquês de Pombal gelegen. Hier komt u per Aerobus aan vanaf de luchthaven. Tevens vertrekt vanaf hier de bus en metro naar diverse bezienswaardigheden in de stad en naar Parque das Nações, waar de Marathon Expo zal plaatsvinden.

De 59 moderne kamers van het SANA Capitol Hotel zijn voorzien van een design badkamer met douche en/of bad, satelliet-tv, een zithoek en thee- en koffiefaciliteiten.

Je verblijft hier op basis van logies/ontbijt.

Dit hotel is de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Lissabon voor de Rock ’n Roll Lisbon Marathon of de Rock ’n Roll Lisbon Half Marathon.

 

Reisbegeleiding:
Gedurende deze reis is onze ervaren trainer Anneke Starrenburg aanwezig voor vragen, tips en adviezen. Ook zal er op de dag voorafgaand aan de marathon een informatiebijeenkomst worden georganiseerd waar je terecht kunt met jouw laatste vragen. Ook kun je tezamen met Anneke naar de Marathon Expo om jouw startbewijs op te halen.

Daarnaast krijg je bij de reisbescheiden uitgebreide informatie over de gehele reis en een plattegrond met een routebeschrijving naar alle belangrijke locaties. Je gaat dus goed verzorgd en voorbereid op reis!

Kamer paint
kamer algemeen
Bathroom
Bar 1
Bar 2
Sana Capitol

Prijzenoverzicht

2-persoonskamer 1-persoonskamer
Prijs p.p. in €  € 595  € 779
Loperspakket  € 30* / € 45*  *zie omschrijving loperspakket

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds Reizen per factuur (max. 9 personen) en € 35 administratiekosten per boeking.

 

– Rechtstreekse retourvlucht Amsterdam/Lissabon met TAP Portugal incl. tax à €99 p.p.
– 1 stuk handbagage van 8kg + 1 stuk ruimbagage van 20kg per persoon.
– retourticket voor de Aerobus (vervoer luchthaven – hotel en v.v.).
– 3 hotelovernachtingen in een standaard kamer o.b.v. logies/ontbijt.
– Gratis WiFi op de kamer.
– Assistentie op de Marathon Expo bij het afhalen van uw startbewijs.
– Marathonbriefing op de zaterdagmiddag voor de marathon.
– Reis- en looptechnische begeleiding tijdens uw verblijf in Lissabon.
– Gezellige Fun after the Run borrel.
– Fooien en uitgaven van persoonlijke aard.
– Alle niet genoemde maaltijden.
– Kosten openbaar vervoer.
– Verzekeringen.
– Loperspakket Rock ’n Roll Lisbon Marathon of Rock ’n Roll Lisbon Half Marathon.
– Administratiekosten à € 35 per boeking.
– Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking
(max. 9 personen per boeking).
Prijzen Loperspakket:

Rock ’n’ Roll Lisbon Marathon  €45,-
Rock ’n’ Roll Lisbon Half Marathon  €30,-

– Gegarandeerd startbewijs voor de Lissabon Marathon of de Lissabon Halve Marathon.
– Medaille bij het uitlopen van de Lissabon Marathon of de Lissabon Halve Marathon.
– Adidas Technical shirt.
– Openbaar vervoer naar de start op zondag 15 oktober 2017.
– Ola ijsje bij de finish.
– Finish Line concert.
– Finisher diploma.

Het maken van een boeking voor de Rock ’n Roll Lisbon halve of hele Marathon 2017, is helaas niet meer mogelijk.

Print Friendly, PDF & Email