Virgin Money London Marathon 2021

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Maak een voorboeking!

Programma

Vrijdag 1 oktober 2021

Eindelijk is het zover… Vandaag vertrek je naar Londen voor de Virgin Money London Marathon 2020! In de ochtend vertrekken we vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Londen met een rechtstreekse vlucht van KLM.

Het Marathons International team reist met je mee en lopen na het verzamelen van de bagage met de groep naar de aankomsthal. Hier staat de touringcar al klaar om je naar ExCel te brengen, het internationale beurzen- en tentoonstellingencenter waar de marathonexpo plaats vindt. Van de luchthaven naar ExCel, krijg je vanuit de bus al een goede eerste indruk van deze ge-weldige stad. Onderweg vertelt de gids je alle ‘need-to-knows’ over Londen.

Aangekomen bij ExCel heb je ruim de tijd om de marathonexpo te verkennen. Uiteraard wil je allereerst het felbegeerde startbewijs voor de Virgin Money London Marathon ophalen! Het Marathons International team is hierbij natuurlijk aanwezig voor eventuele hulp. Hierna is er nog gelegenheid om een rondje te lopen langs de vele stands, waar je terecht kunt voor allerlei sport gerelateerde artikelen zoals kleding, schoenen en diverse hardloopgadgets. Uitgeshopt? Dan zijn er voldoende eetgelegenheden net buiten de expo waar je kunt lunchen.

In de loop van de middag, wanneer alle startbewijzen binnen zijn, rijden we naar het Holiday Inn Kensington High Street, waar je de komende dagen zult verblijven. Onderweg rijden we langst delen van het parcours. Hier ligt de kamer-sleutel inmiddels al voor je klaar. De rest van de middag en avond zijn ter vrije besteding.

Zaterdag 2 oktober 2021

Vanochtend vroeg is het tijd om de benen even los te maken! Waar beter dan in het nabij gelegen Kensington Gardens, aangrenzend aan het Hyde Park? Een goede manier om de spieren op te warmen en een groepsfoto te ma-ken in je Marathons International loopshirt! Eenmaal terug in het hotel kun je even opfrissen en hierna genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Marathons International organiseert aansluitend een belangrijke marathonbriefing. Je krijgt tijdens deze presentatie van ons team de laatste tips en informatie ter voorbereiding op de marathon.

De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Zondag 3 oktober 2021 

De dag waar je zo lang naar hebt toe geleefd is daar! In de ontbijtzaal van het hotel kun je al vroeg terecht voor het ontbijt. Of het nu enkel een bakje havermout en een banaan is, of een volledig Engels ontbijt, alles staat voor je klaar! Hierna gaan we op tijd met de metro naar Victoria station. De trein naar de start van de Londen Marathon staat hier al op je te wachten. 

Een uitdaging van 42 kilometer en 195 meter, waarbij je langs het gehele parcours door massa’s mensen wordt aangemoedigd. Het lijkt wel of ze voor jou zijn gekomen, zo enthousiast moedigen zij je aan! Er heerst een unieke sfeer die door andere marathons bijna niet te overtreffen is.

Na je finish op ”The Mall” ontvang je uiteraard je medaille, je hebt hem verdiend! Klaar om terug te gaan naar het hotel? Met de metro ben je snel weer terug bij het hotel! Tijd om even uit te rusten en op te frissen in het hotel. Daarna is natuurlijk hèt moment om jouw prestatie te vieren. Dit doen we met alle lopers en supporters tijdens de Fun after the Run borrel. Hier kun je alle ervaringen met elkaar delen en we heffen we gezamenlijk het glas op de medailles. Proost!

Maandag 4 oktober 2021

Nagenieten van de Virgin Money London Marathon, dat is het thema van vandaag!

Na het welverdiende ontbijt heb je nog ruim de tijd ter vrije besteding. heb je spierpijn? rust dan uit in het zwembad van het hotel of kies voor de hop-on hop-off dubbeldekker bus om alle highlights van Londen te bekijken. 

Aan het einde van de middag vertrekt de touringcar richting het vliegveld. ’s Avonds vliegen we met een rechtstreekse KLM vlucht naar Amsterdam Schiphol Airport. En, dan snel naar huis om het thuisfront je medaille te tonen!

Hotelinformatie

Algemeen
Tijdens deze reis verblijf je in het Holiday Inn Kensington High Street. Dit
4-sterren hotel is zeer centraal en rustig gelegen in de wijk Kensington en heeft vele leuke winkels, restaurants, pubs en supermarkten op loopafstand.

Vanaf metrostation High Street Kensington ben je in korte tijd bij de start van de marathon en na de finish ben je ook binnen 10 minuten weer bij het hotel! 

Faciliteiten
In het hotel kun je in het Boulevard Restaurant terecht voor diner en in de comfortabele lounge bar 43 voor een versnapering of snack. Wil je na de marathon even ontspannen? Dat kan tegen een kleine vergoeding in het zwembad en spa van het hotel. Marathons International gasten kunnen gratis gebruik maken van de Wifi.

Accommodatie
Zoals bij vele hotels in Londen zijn de kamers klein en knus (15m2). De onlangs gerenoveerde kamers zijn voorzien van een telefoon, tv, kluisje, koffie en thee faciliteiten. Badkamer met douche, toilet en föhn. Indien je in een ruimere kamer wenst te verblijven, kun je kiezen voor een superior room (18m2) (toeslag).

Verzorging

Logies + uitgebreid ontbijt buffet

Wat een geweldig evenement! Langs het gehele parcours staan de supporters rijen dik. Ik vond deze nog mooier dan Berlijn.
M. de Munnik
Heerlijk weekend gehad. Jammer dat ik mijn PR net niet kon verbeteren, maar desondanks heb ik genoten. Top georganiseerd allemaal!
F. de Bel

Prijzenoverzicht

Prijzen volgen zodra het mogelijk is om een boeking te maken.

 • Rechtstreekse retourvlucht Amsterdam /  London Heathrow met KLM (inclusief  belastingen à € 61 p.p., onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Handbagage (12 kilogram)
 • Transfer luchthaven – Londen Marathon Expo
 • Stadstour vanaf de luchthaven naar de Expo
 • Transfer Londen Marathon Expo – hotel
 • 3 hotelovernachtingen in Holiday Inn London Kenisington High Street o.b.v. logies en ontbijt
 • Reisbegeleiding
 • Dagelijks spreekuur door de reisbegeleiding
 • Informatieve trainingsloop op zaterdagmorgen ter voorbereiding op de marathon
 • Transfer hotel – luchthaven
 • Voor de loper het startbewijs voor de Virgin Money London Marathon
 • Ruimbagage
 • Alle niet genoemde maaltijden
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Verzekeringen
 • Administratiekosten à € 35,- per boeking
 • Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking

Met een goed gevoel op reis

Marathons International is een activiteit van GI Travel, onderdeel van De Reisspecialisten Groep B.V. GI Travel is lid van ANVR en SGR. Zeer belangrijk voor u als klant, zeker in deze woelige tijden. SGR garandeert financiële veiligstelling, ANVR garandeert dat haar deelnemers aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen alsmede dat haar leden lid zijn van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze stichting vergoedt bij calamiteiten op de reisbestemming eventueel extra te maken kosten c.q. vergoedt ongenoten reisdagen wegens eerder afbreken van de reis. Daarnaast is Marathons International al meer dan 20 jaar lid van T.O.U.R.S. Hierin zijn de meest vooraanstaande marathonreisorganisaties ter wereld verenigd.

London MarathonLondon marathonLondon marathonLondon