Meet the team!

Marathons International is een echte specialist op het gebied van marathons, wat duidelijk terug te zien is in ons team. Ons team bestaat uit hardloop liefhebbers met internationale marathonkilometers in de benen, waardoor ze precies weten wat voor voorbereiding er in een marathonreis gaat zitten. Het is namelijk niet zomaar een vakantie; het is een moment waar je maanden of misschien wel jaren naartoe leeft!

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom heb je voor, tijdens én na je reis contact met een vast team dat zich inzet om alles voor je reis tot in de details te regelen. Je kan bij ons terecht met al je vragen; of het nu gaat over het voorbereiden voor een marathon of hoe je je visum moet aanvragen. We helpen je graag verder! 

Tijdens je voorbereidingen van de marathon kan het helaas zijn dat je een blessure oploopt. Je kan daardoor misschien je trainingsschema niet helemaal volgen, of in het ergste geval helemaal niet trainen. Als je hier advies over wilt, kunnen wij je in contact brengen met onze vaste sportfysiotherapeut, trainer of arts. 

Ben je benieuwd geworden naar ons team? Ze stellen zich graag aan je voor!

Projectmanager Valérie

Mijn naam is Valerie en ik ben bij Marathons International werkzaam als Projectmanager, waarbij ik alle reizen van A tot Z organiseer. Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool Den Haag en heb een passie voor reizen en marathons. Zelf heb ik ook al een aantal marathons gelopen, zeven om precies te zijn! Ik begrijp dus helemaal wat er in jullie gedachte rond gaat tijdens het lopen en hoeveel tijd er in jullie voorbereidingen gaat zitten. Met mijn studieachtergrond en mijn passie voor reizen en marathons wil ik er dan ook voor zorgen dat jullie zorgeloos op reis kunnen gaan en een onvergetelijke ervaring gaan hebben.

Ik kijk er naar uit om jullie dit jaar in Berlijn, New York of ergens anders te ontmoeten! 

Sportfysiotherapeut Stephan

Onze vaste sportfysiotherapeut, Stephan Muller, is beschikbaar voor advies, behandelen en begeleiden van klachten/blessures. Hij is in New York ook aanwezig voor de medische begeleiding.

De procedure voor medische begeleiding is als volgt:

1. Neem contact op per telefoon of mail om de klacht te bespreken. Advies kan soms voldoende zijn.
2. Zo nodig een afspraak inplannen om de klacht te diagnosticeren en te analyseren.
3. Behandelplan opstellen in de aanloop naar de marathon.
4. Zo nodig behandelingen inplannen op locatie.

Fysiotherapie Lombardijen
Dumasstraat 217
3076 HK Rotterdam

t: 0641362254
e: stephan@fysiotherapielombardijen.nl

Trainer Anneke

Ik ben Anneke Starrenburg en ik begeleid al 16 jaar reizen voor Marathons International naar bestemmingen over de hele wereld. Ik ben als fysiotherapeut afgestudeerd en heb me daarna steeds verder verdiept in de hardloopsport. Naast het behalen van een trainerslicentie, ben ik ook afgestudeerd als Mental Coach. Ik ben een zeer bevlogen en allround trainer, waarbij het plezier beleven en het lopen zonder blessures voor mij belangrijke thema’s zijn. En hier deel ik graag mijn expertise over! En niet onbelangrijk… ik heb zelf ook al 15 marathons gelopen, waaronder een aantal keer in Berlijn en New York. Ik kan je dus uit eigen ervaring de juiste adviezen geven.

 

Tourleader Sylvia

Grote sportevenementen zijn uniek om mee te maken! De grote internationale marathons staan hoog in mijn lijstje van favoriete evenementen. Ik kijk er dan ook altijd naar uit om er samen met alle lopers en supporters een onvergetelijke marathonweek van te maken. Tot dan!

Trainer Henk

Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik een gepassioneerd hardloper ben. In mijn vrije tijd ben ik trainer bij AV Passaat in Papendrecht en ben ik al 30 jaar lid van deze vereniging. In al die jaren heb ik mijn eigen looptrainingen bijgehouden in logboeken, de laatste jaren natuurlijk digitaal. Hierdoor weet ik dat ik ruim 50.000 kilometers in de benen heb! Lopen is leven en beleven en de wedstrijd waar dit het meest tot uiting in komt, is de marathon. In totaal heb ik er negen gelopen, waaronder die van Rotterdam, Berlijn en de Jungfrau marathon in Zwitserland. Het interessante van trainen voor een marathon is dat je lichaam en geest dusdanig gemanipuleerd kunnen worden, dat je in staat bent iets te doen wat voorheen niet mogelijk was: het lopen van een marathon in een inspirerende door jou gekozen omgeving. En als trainer meewerken aan dat proces, dat is wat ik graag doe!

Trainer Ralph

Ik ben de nieuwste toevoeging aan het begeleidingsteam van Marathons International. Ik ben afgestudeerd als bedrijfskundige en in het dagelijks leven werkzaam in de verpakkingsindustrie. Mijn vrije tijd besteed ik voor een groot gedeelte aan mijn passie: hardlopen! Na een aantal jaren voornamelijk zelf te hebben gelopen, ben ik mijn trainerslicentie gaan behalen. Inmiddels geef ik wekelijks trainingen aan verschillende groepen, waarbij plezier en verantwoord lopen voor mij de belangrijkste speerpunten zijn. Zelf heb ik verschillende marathons in binnen- en buitenland gelopen. Ik kan je dus uit eigen ervaring van alles vertellen over de marathon en je voorzien van het juiste advies.

Ik kijk er naar uit om mijn passie met je te delen op een van de reizen van Marathons International!

Arts Wout

Ik ben (sinds kort gepensioneerd) orthopedisch chirurg. Eén van mijn aandachtsgebieden is altijd sportletsels geweest, als gevolg van hardlopen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in preventie van blessures. Zelf heb ik ook aan hardlopen gedaan, fanatiek vanaf mijn 50-ste. Sinds 2000 heb ik 15 marathons gelopen (pr 2.57.07), waaronder die van New York zelfs twee keer. Sinds 2008 ga ik mee naar New York als arts in het begeleidingsteam van Marathons International.