Voorboekingsformulier Zurich Marató Barcelona 2020

Beste loper,

Wat leuk dat je interesse hebt om via ons de marathon van Barcelona te lopen! Lopers vanuit de hele wereld leggen op 15 maart 2020 in Barcelona de mooie route af die je langs alle highlights van de stad brengt. Maar, dit weekend is méér dan alleen lopen. In deze zonnige stad die bekend staat om Gaudi, zijn mooie boulevard en natuurlijk heerlijke tapas en sangria zal jij je zeker goed vermaken.

Middels het formulier hieronder kan jij jouw interesse tonen in deze prachtige marathon. Wanneer je bij ons een voorboeking maakt, zullen wij jou op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Zo wordt jij als eerste geïnformeerd zodra het programma voor 2020 online staat! We zien je voorboeking graag tegemoet.

Met sportieve groet,

Team Marathons International

Voorwaarden

Door het invullen en verzenden van deze voorboeking, zorg je ervoor dat jij als eerste onze arrangementen naar de Barcelona Marathon 2020 zult ontvangen. Na ontvangst van onze arrangementen kun je een definitieve reservering maken, door middel van het boekingsformulier. Er zijn géén kosten noch verplichtingen verbonden aan het maken van deze voorboeking.